Hadiseden özgüven patlaması! Sıfır makyajla kamera karşısına geçti Seren Serengil topa tuttu

Ünlü şarkıcı Hadise magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz gün özgüveni doruklarına kadar yaşayan Hadise, sıfır makyajla kamera karşısına geçmişti. Makyajsız fotoğrafı ise sosyal medyayı ikiye bölmüş ve birçok yorum almıştı. Fotoğraflarına Photoshop yapmakla tanınmaz hale gelen Seren Serengil, Hadise'nin o fotoğrafa yorum yaptı.

Sosyal medya platformunda oldukça aktif olan ve paylaşımlarıyla yoğun beğeni gören Hadise, geçtiğimiz gün makyajsız halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Fotoğrafı paylaşması üzerine sosyal medyayı ikiye bölen fotoğraf çok konuşulmaya başlandı. Seren Serengil ise çok konuşulan bu fotoğrafa sessiz kalmadı. Şarkıcının çekildiği sıfır makyajlı fotoğrafı Serengil, "kurbağa kermit" karakterine benzetti.

Hadise sıfır makyajla fotoğrafını paylaştı

Hadise sıfır makyajla fotoğrafını paylaştı

"KURBAĞA KERMİT KARAKTERİNE BENZETTİ"

Geçtiğimiz günlerde arkadaşı Demet Akal'ın ile gittikleri tatilde, kendilerine yaptıkları Photoshop ile tanınmaz hale gelmiş ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Seren Serengil şimdi ise sosyal medya hesabından sıfır makyaj ile kamera karşısına geçen Hadise'nin pozlarını "Kurbağa Kermit" karakterine benzetti.

NE OLMUŞTU?

"SIFIR MAKYAJ"

Magazin gündeminden düşmeyen Hadise son olarak makyajsız halini paylaşmıştı. Instagram hesabında 14 milyon takipçisi bulunan Hadise, sıfır makyajla çekildiği fotoğrafla beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu. "Özgüvenine hayran oldum güzellik kaygısı yokmuş", "Hadise güzelliği der susarım", "Makyajsız bu kadar" gibi yorumlar takipçileri tarafından yazıldı.

İşte Hadise'nin sosyal medyayı ikiye bölen makyajsız fotoğrafı;

Hadiseden sıfır makyaj

Hadiseden sıfır makyaj

hadiseden sıfır makyaj

hadiseden sıfır makyaj

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gupse Özay'dan esprili paylaşım! Bebekle bakım...

Burak Özçivit'ten 7,5 aylık hamile eşine büyük jest! Evcen’e dudak uçuklatan bebek hediyesi

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten 7,5 aylık hamile eşine büyük jest! Evcen’e dudak uçuklatan bebek hediyesi
Oyuncu Filiz Taçbaş zeytinyağı üretimine başladı! İlk hasadını sırtlandı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Filiz Taçbaş zeytinyağı üretimine başladı! İlk hasadını sırtlandı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

temel 1 yıl önce

demek boyali olani almamak gerek bir insan kendine bu kadar mi zarar verir

talip 1 yıl önce

Maşallah çok güzel. Allahın yaratmış olduğu her canlı güzeldir. Onun yaratmış olduğu güzelliği beğenmeyip değiştirmeye çalışmak aslında tam bir ahmaklıktır. Hadise hanım inşallah hep böyle olursun.