Can Yaman Kıvanç Tatlıtuğ'un liderliğini elinden kaptı! En ünlü isim o seçildi

Türkiye'nin dünyadaki en meşhur isimlerini inceleyen Socipol, IMDb'nin 2022 listesinin zirvesinde yer alan ismi açıkladı. Yıllardır IMDb ortalama sıralamasında zirvede yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl tahtını Can Yaman'a kaptırdı.

Her yıl eğlence sektörünün verilerini detaylı bir şekilde analiz eden Socipol, Türkiye'nin dünyadaki en popüler 30 ismini açıkladı. Hande Erçel, Demet Özdemir ve Kerem Bürsin gibi ünlü yıldızlarının adının yer aldığı listede zirvedeki isim ise şaşırttı. Türkiye'de tüm zamanların en popüler oyuncusu unvanını elinde tutan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl rekorunu Can Yaman'a kaptırdı. 

Can Yaman

Can Yaman

11 milyon isim arasından 4067'inci olmayı başaran İtalyanların gözbebeği Can Yaman, bu yıl toplamda 89 kere ilk 5000 isim arasına girerek Tatlıtuğ'un rekorunu kırdı. Tüm zamanların IMDb ortalama sıralamasında liderlik açık ara Kıvanç Tatlıtuğ'a ait olsa da bu yıl 5. sıraya adını yazdırabildi. 

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Öte yandan IMDb sıralamasında en hızlı yükselen isim ise "Yargı" dizisiyle ünlenen Pınar Deniz oldu. Ünlü oyuncuyu dizideki rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu takip ediyor. 

Pınar Deniz

Pınar Deniz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yengesinin tedavi parasını alarak ortadan kaybolan adam izleyenleri şaşkına çevirdi! Adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren adam...

Burak Akkul iki simit iki kahveye 265 lira verince tepkisini esirgemedi!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Akkul iki simit iki kahveye 265 lira verince tepkisini esirgemedi!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0