Merve Özbey oğlu Emir'in yüzünü ilk kez gösterdi! Hık demiş babasının burnundan düşmüş

Geçtiğimiz Eylül ayında ikinci kez anne olarak oğlu Emir'e kavuşan şarkıcı Merve Özbey, ilk kez bebeğinin yüzünü takipçileriyle paylaştı. Emir'in Kenan Koçak'a olan benzerliğini gören birçok kişi "Kenan Bey'i kopyala yapıştır yapmışsınız" gibi esprili yorumlarda bulundu.

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturan şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ün doğumuyla annelik sevinci yaşamıştı. Hem meslek hayatındaki başarısı hem de özel yaşantısındaki mutluluğuyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı, birkaç ay önce ikinci çocuğu Emir'i de kucağına alarak mutluluğuna mutluluk kattı. 

Merve Özbey ve Kenan Koçak

Merve Özbey ve Kenan Koçak

Sık sık ailesiyle olan karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Özbey, son olarak sır gibi sakladığı oğlunun yüzünü ilk kez paylaştı. "Merhaba ben EMİR. Nam-ı diğer EMİİİİ" notuyla bebeğini takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncuya "Yine Kenan'ı kopyalamış", "Babasının tıpatıp aynısı" ve "Bir küçük Kenan abi vakası" şeklinde yorumlar geldi. 

Merve Özbeyin oğlu Emir

Merve Özbeyin oğlu Emir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Prof. Dr. Muhammed Akkoyunlu Influenza virüsünü anlattı! Uzmanından tavsiyeler...

Babasını kaybeden Sıla Gençoğlu hayranlarıyla dertleşti

İLİŞKİLİ HABER

Babasını kaybeden Sıla Gençoğlu hayranlarıyla dertleşti
Hadise'den büyük adım! 4 yıldır küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz ile...

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den büyük adım! 4 yıldır küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz ile...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0