Recep İvedik filmine bir tepki de muhtarlardan geldi!

Komedyen Şahan Gökbakar'ın geçtiğimiz günlerde çıkardığı Recep İvedik 7 filmine tepkiler yağmaya devam ediyor. Son olarak, İvedik'in filmine Muhtarlar Konfederasyon Başkanlığı Vekili Avukat Fatih Işıklı, Recep İvedik 7 filmine tepki gösterdi.

Muhtarlar Konfederasyon Başkanlığı Vekili Avukat Fatih Işıklı, Recep İvedik 7 filmine tepki göstererek, "Bu filmde yansıtılmaya çalışılan muhtar imajı konfederasyonumuzun tüm muhtarlar nezdinde ortak bir basın açıklamasıyla kınanıyor ve konuyla alakalı gerekli yasal sürecinde başlatıldığını da belirtmek istiyoruz" dedi.



Muhtarlar Konfederasyon Başkanlığı Vekili Avukat Fatih Işıklı, gösterime giren Recep İvedik 7 filmine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Işıklı, açıklamasında, "Yakın bir zamanda özel bir kanalda gösterime giren Recep İvedik 7 isimli filmde demokrasinin bel kemiği muhtarlar için; dolandırıcı, düzenbaz, riyakar ve toplum nezdinde gerçeklikten uzak ve kabul edilemez bir karakter olarak yansıtılmaya çalışıldığı görülmüştür. Bu filmde yansıtılmaya çalışılan muhtar imajı Konfederasyonumuzun tüm muhtarlar nezdinde ortak bir basın açıklamasıyla kınanıyor ve konuyla alakalı gerekli yasal sürecin de başlatıldığını da belirtmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BU KARAKTER TOPLUM NEZDİNDE KABUL EDİLEMEZ"

Recep İvedik 7 filminde, muhtarlık görevinin gereklerinden uzak bir tutum sergileyen karakterle karşı karşıya kalındığını belirten Işıklı, “Bu karakter toplum nezdinde hiçbir surette kabul edilemeyeceği gibi Konfederasyonumuzca da sert bir şekilde kınanmaktadır. Bu çerçevede Recep İvedik 7 filminin ivedi olarak yayından kaldırılması için gerekli başvurular yapılmış bunun dışında Bakanlık ve RTÜK nezdinde de gerekli şikayetlerimiz yapılmıştır” dedi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 36

Ertuğrul 1 yıl önce

Cıvıklık milletin değerlerine küfür hakaret komedyenlik oldu.

niğdeli 1 yıl önce

kimse kusura bakmasın dürüst olan zaten gocunmaz ben filmi seyretmedim ama muhtarlar zaten öyle

Toplam 1 beğeni

veli 1 yıl önce

bu densiz mizah yapmıyor, insanlara hakaret ediyor, önceki filmin de de Allah a hakaret ediyordu. bu sefer de muhtarlara, bu film mahkeme karaı ile vizyondan kaldırılmalıdır

Bir bilen 1 yıl önce

Muhtarlar niye öfkelenmiş anlamadım. Özellikle eski Türk filmlerinde muhtarlar mütehaitlerle anlaşıp köylüyü sürekli kandıran, riyakar ve aç gözlü insanlar olarak gösterildi. Günümüzde de hangi mahalenin muhtarı mahallesine, vantandaşına sahip çıkıyor. Adamların yüzünü sandıktan sandığa görüyoruz.

misafir 1 yıl önce

Rahmetli cüneyt arkın dı herhalde ucube demişti. Ne kadar haklıymış.

Yorumların Tümünü Okuyun