Ünlü DJ Stephen Boss kaldığı motelde ölü bulundu! DJ Boss intihar mı etti?

Amerika'nın en ünlü Talk Show programlarından bir tanesi olan "The Ellen DeGeneres Show"da DJ'lik yapan ve aynı zamanda dansçı olan Stephen Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü DJ'in eşi Allison Holker Boss, yaptığı açıklamayla Boss'un ölüm haberini doğruladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Weslie, Maddox ve Zaia adında üç çocuğu olan DJ Stephen Boss'ın kaldığı bir motel odasında ölü bulunduğu belirtildi. Birkaç gün önce sosyal medya hesabından evinde çektiği videoyla keyifli hallerini paylaşan Boss'un kendi canına kıydığı iddialar arasında yer aldı. Ünlü DJ'in eşi Allison Holker Boss'un çıkan ölüm haberini doğruladı.

Ekranların neşeli siması DJ ve dansçı Boss'un intihar ettiğine yönelik çıkan haberler hayranlarına, ailesine ve tüm sevenlerine şaşkınlık yaşattı.

Ünlü DJ Stephen Boss neden öldü?

Ünlü DJ Stephen Boss neden öldü?

"KOCAM BİZİ TERK ETTİ"

DJ'in karısı Allison Holker Boss "Üzülerek ifade etmeliyim ki, kocam bizi terk etti. Stephen, girdiği her odayı aydınlattı. Ailemizin sırt kemiği, en iyi baba, en iyi koca ve hayranları için en büyük ilhamdı." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

DJ Stephen Boss öldü

DJ Stephen Boss öldü

CİNAYET BULGUSUNA RASTLANMADI

Boss'un kaldığı motele çağrılan sağlık ekipleri ile motele giden polis ekipleri, yaptıkları incelemede cinayet bulgusuna rastlamadı.

Hadise'den büyük adım! 4 yıldır küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz ile...

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den büyük adım! 4 yıldır küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz ile...

BİR YORUM YAPIN 0