Kısmetse Olur hakkında eski yarışmacıdan şoke eden itiraf! Didem Delen gizlenen gerçekleri...

Yeni formatıyla gündeme gelen Kısmetse Olur programı adını duyurduğu günden beri magazin gündeminden düşmüyor. Programın eski yarışmacısı Didem Delen ise Kısmetse Olur'un gizlenen gerçekleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir ilgiyle takip edilen "Kısmetse Olur" 5 yılın ardından değişen formatıyla yeniden yayınlanmaya başladı. İzleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran program bu sefer YouTube üzerinden yayın veriyor. Kısmetse Olurun eski yarışmacılarından olan ve ün kazanan Didem Delen, Kısmetse Olur hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

didem delan

didem delan

"NE DÜMENLER NE ENTİRİKALAR"

Bir magazin programında sunuculuk yapan ve popülerliğini koruyan Didem Delen ise Kısmetse Olur' itiraflarıyla gündeme geldi. Program hakkında açıklamalarda bulunan Delen, "Eski yarışmacılar aramış, sevgilisi, ilişkisi olanlar bile arayıp 'Ben tekrar girmek istiyorum' demiş. Eee tabii ki oradaki popülerliği bir daha bulamadılar. Şimdi programın formatını patlatmak gibi olmasın ama bir 'casting' vardı. Normal başvurulara dönüş yapıyorlar mıydı bilmiyorum ama dediğim gibi 6 bin başvuru geliyordu bir günde. İçinde bulunduğum şeyi doğru ve dürüst bir şekilde açıklamam lazım." dedi.

"9 ERKEK 9 KADINI BİR ARAYA GETİRECEKLER"

Program hakkında çarpıcı açıklamalar bulunmaya devam eden eski yarışmacı Delen, "9 erkek 9 kadını bir araya getirecekler. Bunların arasında aşk başlayacak, çiftler olacak. Bazıları imkansız olacak, kavuşamayacak... Bazen de olacak ki biri, diğerinin sevgilisinden hoşlanacak. Hikayeler bunların üstünden ilerleyecek. Ne dümenler, ne entrikalar!" yanıtını verdi. 

kısmetse olur programı yarışmacısı didem delen

kısmetse olur programı yarışmacısı didem delen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Sosyal medya tepkiler çığ gibi

Teoman'dan sevenlerini üzecek karar! Çok param yok sözleriyle...

İLİŞKİLİ HABER

Teoman'dan sevenlerini üzecek karar! Çok param yok sözleriyle...
Özge Özpirinçci o soruları yanıtsız bıraktı! Kadrodan çıkartılmıştı...

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci o soruları yanıtsız bıraktı! Kadrodan çıkartılmıştı...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0