Hilal Altınbilek'in tükenmeyen istekleri yapım ekibini çıldırttı! Diziden apar topar çıkarıldı

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, yakın zamanda Birkan Sokullu ile başrolünü paylaşacağı yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak ünlü oyuncunun bitmek bilmeyen isteklerinden rahatsız olan yapım ekibinin Altınbilek ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

"Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde oynadığı "Züleyha" karakteriyle büyük beğeni toplayan Hilal Altınbilek, hem meslek hayatındaki başarısı hem de özel yaşantısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Birkan Sokullu ile başrollerini paylaşacağı yeni bir projeye hazırlandığını açıklayan ünlü oyuncu hayranlarını heyecanlandırmıştı. 

Hilal Altınbilek

Hilal Altınbilek

Ancak setin ilk günlerinde istekleri yüzünden yapım ekibiyle karşı karşıya gelen ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Yapım ekibiyle ters düşen ünlü oyuncunun yerine Ebru Şahin'le görüşüldüğü iddia edildi. 

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erkek arkadaşına evlenme teklifi etti sosyal medyada viral oldu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Vcd 1 yıl önce

Artık çok fazla güzel ve yakışıklı oyuncular var, oyunculuklarda hep aynı, dizilerin konularıda hep aynı, kimin oynadığı milletin zerre kadar umrumda değil.

Mucit 1 yıl önce

Doyumsuzluğun sonu var mı.Şımarıklığın da sınırı yok.Güzelliğin beş para etmez şu bendeki aşk olmasa türküsü aklıma geldi...

Toplam 1 beğeni