Demet Akalın son paylaşımıyla pes dedirtti!

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Demet Akalın, sosyal medyada paylaşımıyla pes dedirtti. "Dinimizde yoktur diyenlere söyleyin" diye açıklama yapan şarkıcı, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medyadaki paylaşımları ve söylemleri ile sık sık gündeme gelmekte. Bu kez de sosyal medya üzerinden yeni yıl hakkında yaptığı paylaşımla takipçilerinin sert yorumlarıyla karşılaştı. Bardağı taşıran bu son damlası birçok takipçisi tarafından kınandı. 

demet akalın

demet akalın

AÇIKLAMASIYLA PES DEDİRTTİ! 

Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden yeni yıla ile ilgili not düştüğü bir görseli paylaştı. Polemiğin ateşini fitilleyen Akalın, "Yılbaşı kutlamak bizim dinimizde yoktur, günahtır" diyenlere şey deyin, 'Dünyanın Güneş etrafında attığı turu kutlayacağız' dedi.

demet akalın

demet akalın

 SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI!

Bunun üzerine takipçileri "Biz müslüman bir ülkeyiz" , "Yabancılar bizim bayramımızı kutluyor mu?", "Sizin gibi birine yakıştıramadık" gibi yorumlar yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü yıldız Rihanna ilk defa oğlunun yüzünü gösterdi!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Orhan Şengül 1 yıl önce

Yılbaşında sahne alacak insanların yılbaşından yana olmamalarını beklemek saflık zaten. Para için evlilik müessesesiyle oynayan Hadise, Zeynep, Merve gibi bu gereksiz de kendinin özünü ortaya koymuş işte.

Şaşkın 1 yıl önce

Türkiyede yüzde20 putperes var ben şaşırmıyorum

Nail erdoğan 1 yıl önce

hristiyanlar kutlasın .müslümanlar için kıyamete kadar dönecek dünya ama inançsızların başını dönderecekdir. kıyamete kadar ebu cehiller bitmez dünyanın dönmeside Allah ın kanunlarıyla demet hanım dönmediği zaman güneş batıdan doğacak ve kıyamet kopacak o zaman sen noel kutlamaya devam et.

Toplam 5 beğeni