Serkan Çayoğlu'ndan eşi Özge Gürel'e özgü dolu sözler! Türkiye'nin...

Oyuncu Serkan Çayoğlu katıldığı bir etkinlikte 2022 yılını değerlendirdi. Eşi Özge Gürel hakkında övgü dolu sözlerden bahseden Çayoğlu herkesi sözleriyle imrendirdi.

Başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu, 2014 yılında çekilen Kiraz Mevsimi ile oyunculuğu adım atmış, dizide rol arkadaşı Özge Gürel'le de ilişki yaşamaya başlamıştı. Uzun süren birlikteliğin ardından geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini nikah masasıyla taçlandıran çift, mutlu evliliklerini gözlerden uzak bir şekilde yaşamakta. 35 yaşındaki oyuncu Çayoğlu, katıldığı bir organizasyonda eşi hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Serkan çayoğlu eşi  özge gürel

Serkan çayoğlu eşi özge gürel

"BU YIL BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL, BİZ EVLENDİR"

Bir yılı daha geride bırakırken oyuncu Serkan Çayoğlu'da 2022 yılını değerlendirdi; "Bu yıl bizim için çok özel bir yıl oldu. Biz evlendik. Türkiye'nin en güzel kadını benim eşim oldu. Güzel bir sene oldu'' diyen oyuncu eşi hakkında övgü dolu sözlere yer verdi.

Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü yıldız Rihanna ilk defa oğlunun yüzünü gösterdi!

Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! 'Bu haberi sizinle paylaşmak istemezdim ama...'

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! 'Bu haberi sizinle paylaşmak istemezdim ama...'
Birce Akalay'dan gazetecilere sert tepki! Duyduğu soru karşısında...

İLİŞKİLİ HABER

Birce Akalay'dan gazetecilere sert tepki! Duyduğu soru karşısında...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0