Oğuzhan Koç'un ailesinden birliktelik pozu! Demet Özdemir'in de karede bulunduğu o görüntüler..

Oğuzhan Koç'un annesi Kıymet Koç sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla büyük beğeni topladı. Mutlulukları gözden kaçmayan aile birlikleri ise takipçilerin gözünden kaçmadı. Demet Özdemir'in de fotoğraf karesinde bulunduğu o görüntüler kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Gözlerin üzerinde olduğu taze çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, evlilik yaşamlarıyla sık sık gündeme gelmekte. Mutlu bir evlilik süren çift birçok kişi tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç'un annesi Kıymet Koç, sosyal medya hesabı üzerinden ailesi ile çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğraf karesinde eşi, oğlu ve gelinlerinin bulunduğu aile saadeti karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Oğuzhan Koç eşi Demet Özdemir ve ailesi

Oğuzhan Koç eşi Demet Özdemir ve ailesi

"KUSUR ARAMADAN GÜZEL GÖRMEK"

Anne Koç, mutlu pozların altına şu notu düştü: "Maşallah La kuvvete illa billah. Allah bütün gençleri yüreğinde sevgi ve merhamet taşıyan eşlerle buluştursun. Aile olmak,(Elhamdülillah) birliğimizi, dirliğimizi sağlam ve diri tutmak sevgi, saygı ile merhametle, kusur aramadan güzel görmekle, sarıp sarmalamakla olur. Hele bir de âdet ve törelerle tamamlanıyorsa tadından yenmez. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Allah her iki cihanda yüzlerinizi ak etsin. İyilerle karşılaştırsın. Yuvalarınız şen, kapılarınız açlık olsun. Hepinizi çok seviyorum, Allah'a emanet ediyorum. Her evin kendine ait kokusu varmış. Mutluluk, hüzün, acı, yalnızlık vardır o kokuda. Allah evlerimizin kokusunu, mutluluğa, huzura, neşeye, sağlık ve yaşam sevincine çevirsin." dedi.

 "BENİM EN BÜYÜK MUTLULUĞUM İYİ ANLAŞIYOR OLMALARI"

Paylaşımlarında aile mutluluğuna değinen anne Koç, gelinlerinin birbiriyle iyi anlaşmasına da şu sözlerle değindi:  "Benim en büyük mutluluğum bu maşallah tebarekallah iyi anlaşıyor olmaları, sohbetleri, sevgileri... Çok değerli ve çok önemli. Başka ne isterim. Şükür." 

Demet Özdemir ve Göksen Koç

Demet Özdemir ve Göksen Koç

Demet özdemir ve kayınvalidesi Kıymet Koç eltisi Göksen Koç

Demet özdemir ve kayınvalidesi Kıymet Koç eltisi Göksen Koç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü yıldız Rihanna ilk defa oğlunun yüzünü gösterdi!

Burak Yamantürk ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık ittifakı! Birbirlerine danışıp...

İLİŞKİLİ HABER

Burak Yamantürk ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık ittifakı! Birbirlerine danışıp...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Cenk çelen 1 yıl önce

Yarın birgün boşanırlar demedi demeyin