Aslı Enver eşi Berkin Gökbudak ile yan yana görüntülendi!

Uzun bir süredir ekranlarda gözükmeyen Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bir şekilde evlenmişti. Evliliğinin ardından bir mekan çıkışı eşi Berkin Gökbudak ile yan yana ilk kez görüntülendi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Enver, sessiz sedasız nikah masasına oturduğu Berkin Gökbudak ile Caddebostan'da bulunan bir mekanda kameralara yansıdı. Hamilelik iddiaları ile gündeme gelen Aslı Enver, eşiyle mekan çıkışı ilk kez yan yana görüntülendi. Kameraları görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen çift, el ele yürürken muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak

Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak

"HER ŞEY ÇOK YENİ"

Mekan çıkışı evlerine doğru yürüyen çift, bebek soruları üzerine açıklamalarda bulundu. "Ne diyelim bilemedik. Her şey çok yeni. Büyüklerin vardır ya hani bir söyledikleri, çok erken konuşmamak lazım hani, işte o kadar erken ama her şey yolunda" dedi. Evlilik teklifi sorularına ise "Bu yol da ne kadar uzunmuş. Yürü yürü bitmedi" diyerek kahkaha attı.

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak

"HADİ BİRAZ BENİ ÖV"

Muhabirlerin, "Aslı Hanım'ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine Gökbudak, "Aslı'yla gurur duyuyorum. Önceden de takip ediyordum. Kendisi çok başarılı bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

aslı enver ve eşi berkin gökbudak

aslı enver ve eşi berkin gökbudak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünya Kupası finalinde Nusret şov! Nusret Gökçe sahaya indi​

Yağmur Ün anne oldu! Alemin Kralı ile ünlenen genç oyuncu ilk aile pozunu paylaştı...

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Ün anne oldu! Alemin Kralı ile ünlenen genç oyuncu ilk aile pozunu paylaştı...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0