Ali Poyrazoğlu'nun tiyatrosu yandı! "Her şey yandı sadece anılar kaldı..."

Sarıyer'de bulunan Ali Poyrazoğlu'na ait Tiyatro'nun deposunda yangın çıktı. Gittikçe büyüyen yangın her şeyi küle çevirdi. Sosyal medya üzerinden haberi duyuran ünlü oyuncu üzüntüsünü dile getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dün saat 15.30 sularında, Sarıyer Pınar Mahallesi'nde bir gecekonduda yangın çıktı. Kısa süre içerisinde büyüyerek diğer binalara sıçrayan yangın, ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu'na ait tiyatro dekorlarının ve kuklalarının bulunduğu tiyatro binasına da sıçradı. Kısa sürede alevlere teslim olan depo, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda güçlükle söndürülürken depoda bulunan her şey küle döndü.

Ali Poyrazoğlu

Ali Poyrazoğlu

Tiyatro deposunun yandığı anlar:

"HER ŞEY YANDI SADECE ANILAR KALDI..."

Deponun yandığını sosyal medya hesabından "Canım çok sıkkın. 50 önce kurduğum tiyatromun büyük deposu yandı bugün. Bütün dekorlar, ses ışık sistemleri.. Bir tiyatro müzesi için oluşturduğum 200 kukla, büyük bir maske koleksiyonu.. Yangın her şeyi aldı. Anılar ve alkışlar bize kaldı.. Durmak yok.. Yarın yeniden başlıyoruz." ifadelerini kullanarak üzücü haberi paylaştı.

Ali Poyrazoğlu paylaşım

Ali Poyrazoğlu paylaşım

MÜDAHALE EDİLDİ AMA SÖNDÜRÜLEMEDİ...

Yanan deponun yan tarafında yer alan esnaf Recep Koç. "Arkada bir gecekondu var, arkadaşlar profil kesiyorlardı, arkada straforlar vardı. Onlar tutuşunca, yangın tüpü ile müdahale etmeye çalıştılar. İki tane yangın tüpü boşalttılar ama söndüremediler. Olay orada koptu zaten. Genişledi üç, dört yere daha sıçradı. O yerden biri de burası. Burası Ali Poyrazoğlu'na ait tiyatro malzemelerinin bulunduğu bir depo. Burası da tamamen yanmış." diyerek olay anını anlattı.

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu yandı

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu yandı

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu

Ali Poyrazoğlu tiyatrosu

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0