Kraliçe II. Elizabeth ölünce Prens Andrew yalnız kaldı! Abisi saraydan yaka paça kovdu

Kraliçe II. Elizabeth'in 'hayırsız' oğlu Prens Andrew, adının geçtiği skandal olaylar sonrası abisi Kral III. Charles'ın gazabına uğradı. Tüm resmi görevleri ve unvanlarını kaybeden Prens Andrew, Buckingham Sarayından kovuldu.

Geçtiğimiz yıl adı 'cinsel taciz' olaylarına karışan ve Amerikalı Virginia Giuffre ile davalık olan Prens Andrew, İngiliz Kraliyet Ailesinin adını lekeleyen olaylarla gündeme gelmişti. Kraliçe II. Elizabeth, oğlunun isminin bu çirkin olaylarda geçmesinin ardından sessiz kalmamış ve Prens Andrew'u tüm resmi görevlerden men etmişti. Tüm görevlerini ve unvanlarını kaybeden Prens, annesi hayattayken bir nebzede olsa Kraliyetin içinde yer alsa da abisi Charles'ın kral olmasıyla resmen saraydan kovuldu.

Kraliçe II. Elizabeth ve ortanca oğlu Prens Andrew

Kraliçe II. Elizabeth ve ortanca oğlu Prens Andrew

Radikal bir karara imza atan Kral III. Charles, tüm bu çirkinlikleri unutmadı ve son olarak Prens Andrew'nun uzun süredir üstlendiği Grenadier Muhafızları albaylığı görevini karısı, Konsort Kraliçe Camilla'ya verdi. Buna göre 62 yaşındaki Prens artık Buckingham Sarayındaki ofisine adım dahi atamayacak. İngiltere'nin köklü gazetelerinden The Sun'ın haberine göre; Andrew'un Buckingham Sarayındaki varlığı tamamen sonra erdi. Bütün olup bitenlere rağmen York Dükü unvanını koruyan Andrew, zedelenen itibarını düzeltmek için az sayıda personeli işe almıştı ancak şimdi personellerini de işten çıkarıp tazminatlarını ödemek zorunda kalacak. 

Prens Andrew

Prens Andrew

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat'tan çocuklarına görülmemiş doğum günü hediyesi! Eleştiri yağmuruna tutuldu...

Oktay Kaynarca ve Ragıp Savaş 35 yıllık dostluklarını pekiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca ve Ragıp Savaş 35 yıllık dostluklarını pekiştirdi!
Hande Doğandemir nereye zorunlu şoförü oraya! Alkollü araç kullanmanın bedeli ağır oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hande Doğandemir nereye zorunlu şoförü oraya! Alkollü araç kullanmanın bedeli ağır oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0