Yüksel Uzel'den kötü haber! Güney Afrika'da ameliyata alındı

Bir dönemin en beğenilen sanatçılarından Yüksek Uzel, beyin kanaması geçirdiği için mesleğini bırakmış ve uzun yıllardır Güney Afrika'da yaşantısını sürdürüyordu. Şimdilerde 72 yaşında olan Uzel'den kötü haber geldi. Usta sanatçı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle apar topar ameliyata alındı.

Türk sanat müziğinin usta isimlerinden Yüksel Uzel, yıllardır Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor. "Bir Seni Bir Gülü Öptüm", "Yıllar Yorgun Ben Yorgun", "Al Aşkını Ver Gönlümü" gibi birbirinden başarılı albümlerle hafızalara kazınan ünlü şarkıcı, popülaritesinin zirvesindeyken geçirdiği ciddi rahatsızlık sebebiyle İsviçre'de art arda ameliyatlar olmuş ve doktor tavsiyesi üzerine sahne çalışmalarını noktalama kararı almıştı. 

Yüksel Uzel

Yüksel Uzel

90'lı yılların sonunda "Benden Artık Bu Kadar" isimli albümüyle müziği bırakan ünlü sanatçı, 1995 yılından beri Güney Afrika'da hayatını sürdürüyor. Yıllar geçse de geniş bir hayran kitlesine sahip olan usta sanatçıdan kötü bir haber geldi. 72 yaşındaki Uzel'in kızı Arzu Uzel yaptığı açıklamada annesinin büyük ve hayati bir ameliyat geçirdiğini ifade etti. Prof. Dr. Adam Mahomed ve Prof. Dr. Martin Sussman ve ekibi tarafından yapılan ameliyat sonrası usta sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Yüksel Uzel ameliyat oldu

Yüksel Uzel ameliyat oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat'tan çocuklarına görülmemiş doğum günü hediyesi! Eleştiri yağmuruna tutuldu...

Oktay Kaynarca ve Ragıp Savaş 35 yıllık dostluklarını pekiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca ve Ragıp Savaş 35 yıllık dostluklarını pekiştirdi!
Hem secde hem Noel olmaz! Mohamed Salah bu kez hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı

İLİŞKİLİ HABER

Hem secde hem Noel olmaz! Mohamed Salah bu kez hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0