Yalı Çapkını dizisinin sonu ifşa oldu! Kimsenin beklemediği final...

Seyirci tarafından büyük ilgi ile takip edilen fenomen dizi Yalı Çapkını'nın sonu ifşa oldu. Cuma akşamları reytingleri alt üst eden diziden kimsenin beklemediği final geldi.

Kadrosunda sevilen oyuncular Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi Yalı Çapkını'ndan beklenmedik bir finalin geleceği iddia ediliyor. Yayınlandığı her bölümle reytingleri alt üst eden dizinin sonunun ifşa olduğu söyleniyor. Yaşanan entrikalar ile her bölümü merakla beklenen dizinin finalinin nasıl olacağı da oldukça merak ediliyor.

Yalı ÇapkınıİLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir diziye veda mı ediyor? Yerine gelecek isim...

YALI ÇAPKINI'NDAN BEKLENMEDİK SON...

Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlama olan dizi Yalı Çapkını yayınlandığı ilk bölümden itibaren gerek konusuyla gerekse oyuncularıyla çok konuşuldu. Birbirinden başarılı ve usta isimleri kadrosunda barındıran dizinin finali de şimdiden merak edilmeye başlandı.

Dizide zorla evlendirilen Seyran ile Ferit arasında sonradan yaşanacak olan sevgi bağının güçleneceği, maddi durumu oldukça iyi olan, kendine güveni tam olan ve evliliğe karşı inancı bulunmayan Ferit karakterinin zorla evlendirildiği Seyran'a karşı sonradan duygusal besleyeceği ve onu için tüm hayatını değiştireceği söyleniyor. Fakat yaşadıkları o kocaman yalıda tek başına kalan ve kendisine ihanet eden Ferit'i terk eden Seyran'ın gidişinden sonra Ferit'in iflas ederek çöküş yaşayacağı ve yaşamına son vereceği dizinin finaliyle ilgili ifşa olan kısımlar arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selahattin Paşalı ezan okudu! Ömer dizisinin ilk fragmanı yayımlandı...

Nükhet Duru Emel Sayın'ın yerine geçti! Sarı peruk taktı Mavi Boncuk'u söyledi...

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru Emel Sayın'ın yerine geçti! Sarı peruk taktı Mavi Boncuk'u söyledi...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0