Ayşegül Yıldız'dan yıllar sonra gelen İbrahim Tatlıses itirafı! Babam hayatta olsaydı..

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldız, "Babam hayatta olsaydı Tatlıses ile beraber olmayabilirdim" diyerek herkesi şaşırttı.

Son günlerde eski eşi İbrahim Tatlıses ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan Ayşegül Yıldız Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. İbrahim Tatlıses ile 2011-2013 yılları arasında evli kalan ve Elif Ada isminde bir kızı olan Ayşegül Yıldız babasının ölümünden sonra yaşadıklarını anlattı.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız "Tekme yumruk yedim" iddialarına son noktayı koydu

"BABAM OLSAYDI İBRAHİM BEY HAYATIMDA OLMAYABİLİRDİ"

"Babanı erken kaybetmemiş olsaydın İbrahim Tatlıses'le birlikte olur muydun?" sorusu ile de karşılaşan Yıldız, "Olmayabilirdi. Tam bilmiyorum ama İbrahim Bey hayatımda olmayabilirdi. Babam olsaydı hayatıma girmeyebilirdi. Babama çok düşkündüm ve o dönem ölümünden çok sonra her şey sıcağı sıcağınayken oldu. Ben İbrahim Bey'i çok sevdim ve insanlar bunu bir türlü kabul edemedi. Aşkın gözü kördür ve ben korkmadım. Ben İbrahim Bey'i korkulacak biri olarak da görmedim." dedi.

Ayşegül Yıldız

Ayşegül Yıldız

"DİZLERİMİN BAĞI ÇÖZÜLDÜ"

Yıldız "Tatlıses'in vurulduğunu öğrendiğin an ne hissettin?" sorusuna, "Dizlerimin bağı çözüldü ve dizlerimin üzerine çöktüm. İlk nereden vurulduğunu sordum 'başından' dediler. Öldü mü doğru söyleyin dedim. Çünkü o an tek düşündüğüm şey ona bir şey olduğu ve bana doğruyu söylemedikleri oldu. Hastaneye gidene kadar da hayatta olduğuna inanmadım. Çok zordu, Allah kimseye yaşatmasın. Ben babamı da çok ani bir beyin kanaması sonucu kaybettim. O benim için çok travmatik ve şok ediciydi. İbrahim Bey'de de bu şekilde haber alınca ayrı bir travma olurdu." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Fatma teyzeyi ziyaret etti! Burak Özdemir'den yürekleri ısıtan davranış...

Seksenler oyuncusu Özlem Balcı son hareketliyle 'Helal olsun' dedirtti!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler oyuncusu Özlem Balcı son hareketliyle 'Helal olsun' dedirtti!
Armağan Çağlayan için herkes gözyaşlarına boğuldu! Armağan Çağlayan öldü mü?

İLİŞKİLİ HABER

Armağan Çağlayan için herkes gözyaşlarına boğuldu! Armağan Çağlayan öldü mü?
Camdaki Kız dizisinde şoke eden ayrılık! Usta oyuncu diziye veda etti...

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ayrılık! Usta oyuncu diziye veda etti...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0