Timuçin Esen'in yeni projesi belli oldu!

Ünlü oyuncu Timuçin Esen'den bir proje haberi daha geldi. Esen'in yeni dizisi belli oldu. Oyuncu, "Tetikçinin Oğlu" dizisinde yer alacak.

Son olarak Cem Karaca'yı canlandıracağı haberiyle gündeme gelen oyuncu Timuçin Esen'in yeni adresi belli oldu. Esen, Şevket Çoruh ile birlikte "Tetikçinin Oğlu" dizinde yer alacak.

timuçin esen tetikçinin oğlu dizisinde

timuçin esen tetikçinin oğlu dizisinde

Birsen Altundaş'ın haberine göre; tiyatrosuna ağırlık veren ve gelen senaryoları okuyan ünlü aktör senaryosunu efsane dizi “Çukur”a imza atan Gökhan Horzum’un yazdığı dizi için çok özel bir isme daha teklif götürüldü.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh ile imza aşamasına gelinen Tetikçinin oğlu filmi Fox Tv ekranlarında yer alacak. Dizinin Timuçin Esen’in isteğiyle Bodrum’da çekilmesi planlanıyor. Şimdiden merak uyandıran “Tetikçinin Oğlu”nun yönetmeni için Yasin Uslu’nun adı geçtiği öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Fatma teyzeyi ziyaret etti! Burak Özdemir'den yürekleri ısıtan davranış...

 

Emine Erdoğan: Haydi kızlar okula!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: Haydi kızlar okula!
Nusret Gökçe'den yıllar öncesine ait paylaşım! Eski hali çok şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'den yıllar öncesine ait paylaşım! Eski hali çok şaşırttı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0