Şeyma Subaşı'ndan adeta 'Tektaş' şov!

İş insanı Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık süren ilişkilerini ciddi boyuta taşıyan ve yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı'ndan yeni bir hamle geldi. Subaşı adeta 'Tektaş' şov yaptı.

Her hareketiyle gündeme gelmeyi başaran Şeyma Subaşı, üç milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine gündemde. İş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlilik yoluna giren ve yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Subaşı paylaştığı videoyla adeta tektaşını sergiledi.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evleniyor! Dillere destan olacak düğünün yeri ve tarihi belli oldu...İLİŞKİLİ HABERŞeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evleniyor! Dillere destan olacak düğünün yeri ve tarihi belli oldu...

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN 'TEKTAŞ' ŞOV!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa ile Arnavutköy'de bulunan bir seramik atölyesine giderek tabak boyayan Subaşı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda en çok dikkat çeken şey ise Subaşı'nın tektaşı oldu. Paylaşımıyla adeta tektaş şov yapan Subaşı'nın bu videosuna "Meedo paraya kıymış" yorumları geldi.

Şeyma Subaşı Melisa Ilıcalı

Şeyma Subaşı Melisa Ilıcalı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Boz Yıldız Tilbe'yi dansa kaldırınca Tilbe peruğundan oldu...

TikTok kavgası sonunda çözüldü! Demet Akalın kızı Hira'nın gönderdiği paraları geri aldı

İLİŞKİLİ HABER

TikTok kavgası sonunda çözüldü! Demet Akalın kızı Hira'nın gönderdiği paraları geri aldı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0