Pınar Altuğ'dan eşiyle ilgili dikkat çeken itiraf! "Senden iğreniyorum..."

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, konuk olduğu programda eşi Yağmur Atacan ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem karakterine hayat veren oyuncu Pınar Altuğ, Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü'nün konuğu oldu. Altuğ, hem eşi Yağmur Atacan hem de ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı Kusursuz Dünya Müzikali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altuğ, oyunun hikayesiyle ilgili "Ben hikayeyi okuduğumda 10 yaşında çocuğun böyle bir hayal gücü olması hem şaşırttı hem korkuttu. Bir bilgisayar oyununu anlatıyor aslında birçok çocuğun yaptığı gibi bilgisayarın başından kalkmayan bir çocuğun hikayesi" ifadelerini kullandı.

PINAR ALTUĞ

PINAR ALTUĞ

Altuğ, "Bana eşim yüzünde birçok kişi sosyal medyada küfür ediyor, Yağmur Atacan yüzünden senden iğreniyorum" diyenler bile var açıklamasında bulundu. 

Eşi Yağmur Atacan'ı çok sevdiğini ve ona hala aşık olduğunu belirten Pınar Altuğ; "İyi bakıyorum." deyince, Bayülgen, "Kime? Adama mı kendine mi?" diye sordu, Altuğ, "Adam bana iyi bakıyor o ayrı ben de ona iyi bakıyorum." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor!

Canlı yayında korkutan anlar! Esra Erol korkudan ne yapacağını şaşırdı...

İLİŞKİLİ HABER

Canlı yayında korkutan anlar! Esra Erol korkudan ne yapacağını şaşırdı...
Yasak Elma'nın kadrosu genişliyor! Üç bomba transfer...

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın kadrosu genişliyor! Üç bomba transfer...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0