Eser Yenerler'in eşi Berfu Yenerler'in paylaşımı beğenilmedi! "Doğal hali daha güzel..."

Miss Turkey 2015'in 4. güzeli seçilen Berfu Yenerler'in paylaşımı beğenilmedi. Kırmızı rujlu halini paylaşan Türkiye güzeline kullanıcılardan "doğal hali daha güzel" yorumları geldi.

2019 yılında oyuncu Eser Yenerler ile nikah masasına oturan Miss Turkey 2015'in 4. güzeli Berfu Yıldız Yenerler'in paylaşımına yorum yağdı. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan iki çocuk annesi Yenerler'in paylaşımları büyük ilgi görüyor. Genelde kendisine gelen yorumları ti'ye alarak içerikler üreten Türkiye güzelinin yeni paylaşımı beğenilmedi.

Berfu Yenerler Eser Yenerler

Berfu Yenerler Eser Yenerler

Eser Yenenler yeni yıl planı! Çocukları için kostüm diktirip...İLİŞKİLİ HABEREser Yenenler yeni yıl planı! Çocukları için kostüm diktirip...

"DOĞAL HALİ DAHA GÜZEL..."

Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan Yenerler'in paylaşımına yorum yağdı. Siyah dantelli bir bluzun içine beyaz tişört giyen ve kırmızı rujlu makyaj yapan ünlü fenomenin bu fotoğrafı sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilmedi. Tarzı beğenilmeyen fenomene "O kıyafet sana hiç olmamış", "Doğal halin daha güzel..." yorumları geldi.

Berfu Yenerler

Berfu Yenerler

Berfu Yenerler

Berfu Yenerler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selen Görgüzel yine iddialı konuştu! "Hesabı bana ödeten erkeğe..."

Oyuncu Taner Ölmez'in kızı Zeynep'in yüzü göründü!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Taner Ölmez'in kızı Zeynep'in yüzü göründü!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0