Haluk Levent Erdoğan'ın açıklamasından sonra EYT'lilere seslendi! "İlk aylığınızla..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam EYT'lilerle ilgili müjdeli haberi verdi. Bu müjdeli haberin ardından geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir konserde EYT'lilere destek veren Haluk Levent dikkat çekici paylaşımla EYT'lilere seslendi.

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeli haberi, dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. EYT'de yaş sınırı olmadığını ve ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin EYT'den faydalanarak emekli olacağı haberinin verilmesinin ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Haluk Levent

Haluk Levent

Haluk LeventİLİŞKİLİ HABERHaluk Levent'ten Elon Musk'a gözdağı!

EYT'LİLERE SESLENDİ!

Başkanı olduğu AHBAP Derneği ile Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla bilinen ünlü şarkıcı Haluk Levent, Ankara'da verdiği konser esnasında EYT'lilere destek vermişti. Destek verdiği EYT'lilere sosyal medyadan yaptığı paylaşımla seslenen Levent "EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim. Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan bir öğrenci okutacağız.' O gün, bugün işte. Ahbap Derneği'ne öğrenci bursları için bağışlarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent EYT

Haluk Levent EYT

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Canlı yayında korkutan anlar! Esra Erol korkudan ne yapacağını şaşırdı...

Serkan Çağrı baba sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı! 'Bir aradayken hasret kaldık'

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Çağrı baba sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı! 'Bir aradayken hasret kaldık'

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

yellow rose 1 yıl önce

hangi dinde emeklilik var hangi ülkede 50 yaşında sağlam insanın emekli edilmesi var toplum olarak beleşe kolaya alışmışız yazık malul durumdaysan zaten hem devlet hem millet sorumlu bu neyin emekliliği şimdi işi bırak doksan yaşına kadar maaş yahu ne ödedin de kaç sene ödedin de neyin maaşını alıyorsun devletin size bakmak veya maaş ödemek gibi bir mecburiyeti yok zaten ödediğiniz paranın büyük kısmını çalışırken aile bireyleriyle sağlıkta harcadınız bu neyin sevinmesi tam tecrübeli çalışacak adam şimdi emekli olup dağda zevkine domates yetiştirecek yiyeceği kadar bile üretemediği domatesin başını bekleyecek

Toplam 1 beğeni

adem 1 yıl önce

Kaldıramadınız şu saçma düzmece programları veya seviyeli hale getiremediniz! Rezillik.