Serenay Sarıkaya oturduğu yerden para basıyor! Reklamlardan servet kazandı

Yalnızca reklam çekimleriyle servetini ikiye katlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 2022'de de paraya para demedi. Geçtiğimiz ay bir bankayla el sıkışan Sarıkaya'nın aldığı ücret dudak uçuklattı.

Uzun zamandır dizi ve film projelerinde yer almaktan kaçınan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ekranlara geri dönmek için bölüm başı 1 milyon TL istediği ortaya çıkmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un 1 milyon rekoruna göz diken Sarıkaya henüz bir diziyle anlaşamasa da oturduğu yerden servetini ikiye katlamayı başardı. 

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

2021 yılında sadece reklam anlaşmalarından toplamda 12,5 milyon TL kazanan ünlü oyuncu 2022'nin bitimine sayılı günler kala köşeyi döndü. 2021 yılında 7 milyon TL'ye anlaştığı bir bankayla yeniden anlaşma masasına oturan Sarıkaya, reklam çekimleri için 10 milyon TL'ye "evet" dedi. Böylece güzel oyuncunun bir yıllık kazancı 20 milyon TL'ye yükseldi. 

Serenay Sarıkaya serveti ortaya çıktı

Serenay Sarıkaya serveti ortaya çıktı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Trafikte beğendiği araba 3 saniye sonra pert oldu!

Aslı Hünel yürüyen ev aldı! Servet değerindeki arabanın içinde yok yok

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Hünel yürüyen ev aldı! Servet değerindeki arabanın içinde yok yok
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0