Bülent Ersoy'un 3 milyonu uçtu gitti! Evrak eksikliği başına dert oldu

Yeni yıl gecesi Bakü'de sahne almaya hazırlanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, mekanda oluşan evrak eksikliği problemi yüzünden konserini iptal etmek zorunda kaldı. Ünlü sanatçının 3 milyonluk anlaşmada ücretini alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

2023'e sayılı günler kala birçok ünlü isim konser planları için hazırlıklarına son hız devam ediyor. Yeni yılda sahne almak için milyonluk anlaşmalara imza atan ünlü isimlerden biri de Bülent Ersoy'du. 3 milyon TL karşılığında Bakü'de sahne alacak olan ünlü sanatçı, konsere 2 gün kala mekanda yaşanan evrak eksikliği nedeniyle planlarını iptal etmek zorunda kaldı. 

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Mekanın Instagram hesabından yapılan açıklamada "Konserin yapılacağı mekanın yasal izinleriyle ilgili eksikliklerden dolayı konseri ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık" ifadelerine yer verildi. Mekanın eksik evraklara rağmen konser anlaşması yapması akıllarda soru işareti oluştururken Ersoy'un yeni yılda başka bir mekanda sahne alıp almayacağı merak konusu haline geldi. 

Bülent Ersoyun konseri iptal oldu

Bülent Ersoyun konseri iptal oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Trafikte beğendiği araba 3 saniye sonra pert oldu!

Aslı Hünel yürüyen ev aldı! Servet değerindeki arabanın içinde yok yok

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Hünel yürüyen ev aldı! Servet değerindeki arabanın içinde yok yok
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0