Gecenin Ucunda dizi setinde akılalmaz olay! Çalışanları satırla kovaladılar

Kartal'da gerçekleşen Gecenin Ucunda dizi çekimleri sırasında mahalle sakinleri ve set ekibi arasında arbede yaşandı. Kavganın giderek çirkin bir hal almasından sonra gençler satırla set çalışanlarını kovaladı. Yaşanan o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Kartal'da gerçekleşen Gecenin Ucunda dizi çekimleri son hızıyla devam ederken akılalmaz bir olay yaşandı. Set ekibi ile mahallenin gençleri arasında sözsel saldırı başladı. Kavganın alevlenerek devam etmesi sonucunda set çalışanları ve gençler arasında arbede yaşandı. Olay yerinden uzaklaşan gençler bir süre sonra ellerinde palalar ve rambo bıçakları ile setin olduğu yeri basarak çalışanlara saldırdı.

Gecenin Ucunda dizi setinde akıl almaz olay!

Gecenin Ucunda dizi setinde akıl almaz olay!

NESLİHAN ATAGÜL SETE GELMEDİ

Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle son bulan kavga sonrasında çekimler iptal oldu. Korku dolu anların yaşandığı olay ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Filmin başrol oyuncusu Neslihan Atagül ise yaşanan olaylardan sonra çekim alanına gelmediği öğrenildi. Bunun üzerine mahallede yaşayan insanların Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'ya seslenerek mahallelerini ziyaret etmelerini istedi.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

"3 TANE GENCİN YAPTIĞI ŞEY YÜZÜNDEN MAHALLE KÖTÜ ANILACAK"

Dükkanında çekim yapılacak olan esnaf Erhan Gül, "Dün öğlen civarı burada dizi çekimi vardı. Mahallenin gençleri ile set çalışanları arasında tartışma oldu. Karşılıklı küfürleşmeler oldu. 5 dakika geçince mahalledeki gençler bıçakla pala ile geldiler. Set ekibi de kendini savunmak için saldırdı. Gençler kaçtı. Set ekibi de çekimi iptal ederek buradan ayrıldı. Rambo bıçağı, pala ile gelmişti gençler. Neslihan Atagül gelecekti. Sahnesini oynayacaktı. Biz mahalle olarak bu duruma çok üzüldük. Sevdiğimiz sanatçılar gelecekti. 3 tane gencin yaptığı yüzünden mahalle kötü anılacak. Bu sanatçılar bir daha bu mahalleye gelmez. Biz mahalleli olarak onları çok seviyoruz. Neslihan Hanım ve eşi Kadir Doğulu bir gün gelirlerse çayımızı da içsinler" yorumlarında bulundu.

Gecenin Ucunda dizisinde kavga çıktı.

Gecenin Ucunda dizisinde kavga çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Trafikte beğendiği araba 3 saniye sonra pert oldu!

Bahar Şahin: Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Şahin: Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum!
'EYT'li Cemilem' türküsü sosyal medyayı salladı! Sümer Ezgü EYT'lilere jest yaptı

İLİŞKİLİ HABER

'EYT'li Cemilem' türküsü sosyal medyayı salladı! Sümer Ezgü EYT'lilere jest yaptı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0