Ediz Hun eşiyle 50. evlilik yıldönümünü kutladı! İlk yorum Filiz Akın'dan geldi

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ediz Hun, 1973 yılında evlendiği eşi Berna Hun ile karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak 50'inci evlilik yıldönümünü kutladı.

Türk sinemasının jönlerinden biri olarak hafızalarda yer edinen Ediz Hun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük beğeni topladı. 1973 yılında nikah masasına oturduğu hostes eşi Berna Hun ile karelerini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu, yıllar geçse de mutlu evliliğiyle herkese örnek oldu. Eşiyle yıl dönümünü kutlayan usta sanatçı, fotoğrafın altına "Sevgili eşim Berna ile 50. yılımız. Herkese nasip olmasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun" şeklinde not düşmeyi de ihmal etmedi. 

Ediz Hun ve Berna Hun

Ediz Hun ve Berna Hun

Kısa sürede gündem olan kareye ilk yorum, daha önce beraber pek çok filmde başrolü paylaştığı Filiz Akın'dan geldi. Yakın dostuna iyi temennilerde bulunan Akın, "Ne güzel Edizciğim, Bernacığım 50. yılınız kutlu olsun Size nazar değmesin. Sevgi yüklü selamlar" diyerek duygularını ifade etti. 

Ediz Hun ve eşinin gençlik yıllara ait bir kare

Ediz Hun ve eşinin gençlik yıllara ait bir kare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor 2023 tanıtım videosu geldi! İşte o isimler...

Gamze Özçelik'ten umut dolu paylaşım! 2022 yılı boyunca yaptıkları gözleri yaşarttı

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten umut dolu paylaşım! 2022 yılı boyunca yaptıkları gözleri yaşarttı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0