Kaan Demirağ eşi Aslışah Alkoçlar'a aldığı milyonluk hediye dudak uçuklattı! Duyanlar...

Özel hayatlarıyla pek gündeme gelmeyen Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çifti, lüks hediyesiyle dikkat çekti. İkinci bebeğine hamile olan Aslışah Alkoçlar'a eşinden 1,5 milyon değerindeki hediye dudak uçuklattı.

2021 yılında hayatlarını birleştiren ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çifti özel hayatlarıyla merak konusu oluyor. Mutlu giden evliliklerinde ikinci kez anne-baba duygusunu tatmaya hazırlanan çift, yeni yılı İstanbul'da yakın dostlarıyla beraber geçirdi. 2023'e şanslı giren Aslışah Alkoçlar'a eşi tarafından alınan hediyenin fiyatını duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Aslışah Alkoçlar ve eşi Kaan Demirağ

Aslışah Alkoçlar ve eşi Kaan Demirağ

EŞİNE SERVET YATIRIYOR!

Eşine aldığı hediye fiyatlarıyla gündeme gelen genç iş insanı Kaan Demirağ, ikinci kez anne olmaya hazırlanan Alkoç'lara yeni yıl için hediye aldı. Yeni yıla girerken sosyal medya paylaşımlarını ihmal etmeyen Alkoç'ların kolundaki yaklaşık 1,5 milyon TL değerindeki pırlanta bileklik dikkat çekti. Eşinin hediyesi olduğu öğrenilen değerli bilekliğin fiyatı ise şoke etti.

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sosyal medyada olay oldu! Bağlama ve elektro gitar atışması...

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu ölümden döndü! Yılbaşı gecesi silahlarla burun buruna geldi

İLİŞKİLİ HABER

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu ölümden döndü! Yılbaşı gecesi silahlarla burun buruna geldi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0