Derya Uluğ'dan dev yatırım! Yeni evine milyonlar harcadı

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, yeni yılın ilk günlerinde kendisine milyonluk bir ev hediye satın aldı. Muğla Akyaka'dan 500 metrekarelik bir arsa satın alan Uluğ'un yeni evi için harcadığı para sosyal medyaya damga vurdu.

"Esmerin Adı Oya", "Kanunlar Gibi", "Hadi Çal" ve "Okyanus" gibi hit parçalarla müzik dünyasında fırtınalar estiren Derya Uluğ, konserlerinden kazandığı milyonları gayrimenkule yatırmayı tercih eden ünlüler arasına adını yazdırdı. Son olarak rotasını Muğla Akyaka'ya çeviren ünlü şarkıcı 500 metrekarelik arsa için kesenin ağzını açtı. 

Derya Uluğ

Derya Uluğ

Arsaya 'kanada tipi' bir villa yaptırmak için kolları sıvayan Uluğ, evinin içine bir müzik stüdyosu kurarak çalışmalar yapacağını ifade etti. Yeni evi için hazırlıklarına başlayan Uluğ'un bu yatırımı için 3 milyon TL'yi gözden çıkardığı öğrenildi. 

Derya Uluğdan dev yatırım

Derya Uluğdan dev yatırım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Babasıyla maç seyreden minik yanlış gole sevinirse...

Güldür Güldür'ün Bahadır'ı Burak Topaloğlu'nun eşi bakın kim çıktı! Ezgi Tanır'ın güzelliği...

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür'ün Bahadır'ı Burak Topaloğlu'nun eşi bakın kim çıktı! Ezgi Tanır'ın güzelliği...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0