Tan Taşçı'nın parmağındaki yüzüğün sırrı ortaya çıktı! 'Bakarsınız 2023'te evlenirim'

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, konserlerinde yanından ayırmadığı yüzüğü hakkında merak edilen sorulara açıklık getirdi. 2023'ten beklentisini dile getiren Taşçı, yüzüğünün anlamını sevenleriyle paylaştı.

2022'nin en iyi çıkış yapan sanatçılarından biri olarak gösterilen Tan Taşçı, geçtiğimiz yıl Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konser serisiyle Tarkan'ın 15 konserlik rekorunu elinden almıştı. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün hayranlarıyla bir araya geldi.

Tan Taşçı

Tan Taşçı

"BAKARSINIZ 2023'TE EVLENİRİM"

Birbirinden duygusal parçalarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendiren Taşçı, konser sırasında sol elindeki yüzüğü merak eden seyircisini yanıtsız bırakmadı. Yüzüğün gerçek olmadığına dikkat çeken ünlü şarkıcı, "Yüzüğüm fake. Totem olsun diye taktım. Bakarsınız tutar da, 2023'te evlenirim" ifadelerini kullandı.

Tan Taşçıdan yüzük açıklaması

Tan Taşçıdan yüzük açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Babasıyla maç seyreden minik yanlış gole sevinirse...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kul 1 yıl önce

Totemlerden, taşlardan, putlardan medet ummak boş anlamsız çabalardır. Abdest al iki rekat namaz kıl sonra Allah'a "Hayırlı bir eş nasip etmesi için" dua et. Duaya Tövbe ve salavatla başla hayırlı eş iste ve duanı tövbe ve salavatla bitir. Bir de "Rebbena heblena.." diye başlayan ayet var onu düzenli oku.

cemşit 1 yıl önce

ünlümüymüş bu .