Enis Arıkan'a sürpriz doğum günü! Tam altınlar havada uçuştu

Ünlü oyuncu Enis Arıkan doğum gününü Camdaki kız dizisinden arkadaşları ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı. Kına gecesi tadında yapılan doğum gününde Arıkan'a takılan altınlar damga vurdu.

Camdaki kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Enis Arıkan'a yakın Camdaki kız ekibi ve yakın dostları tarafında doğum günü sürprizi yapıldı. 40 yaşına basan Enis Arıkan'ın doğum günü kutlama partisine çok sayıda ünlü akın etti.

Enis arıkan doğum günü

Enis arıkan doğum günü

Aralarında geçtiğimiz günlerde Camdaki kız dizisinden ayrılan oyuncu Nur Sürer, Çağla Şikel, Ezgi Mola, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Özge Özpirinçci gibi isimler yer aldı. 

Enis Arıkan

Enis Arıkan

56 ADET TAM ALTIN!

Samimi ve eğlenceli tavırlarıyla geceye damga vuran Arıkan'a doğum günü partisinde 56 adet altın takıldı. Takıları takarken esprileriyle herkesi güldüren Enis Arıkan dizi arkadaşı Nur Sürer'e takılmayı da ihmal etmedi. Dizide hayatını kaybeden ve geçtiğimiz günlerde gazetelerde ölüm ilanı verilen Sürer'e altın taktığı sırada bizim o kadar bütçemiz yoktu ki sen diziden ayrıldın diye söylendi. Orada bulanan herkes kahkahalara boğuldu. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0