Kadir Doğulu'nun alıntı hikayesini Uraz Kaygılaroğ'lu tiye aldı! 'Kadir bunu görmesin...'

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile birlikte "O Ses Yılbaşı" programına konuk olmuştu. Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı hikaye herkesi mest etmişti. Fakat daha sonra anlatılan hikayenin alıntı olduğu ortaya çıktı. Dillere düşen Kadir Doğulu'yu birde meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu tiye aldı.

Birlikte geçen 6 yılın ardından ilişkileriyle çok konuşulan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, geçtiğimiz günlerde O ses Türkiye'nin yeni yıla özel konseptine konuk olmuş ve birlikte şarkı söylemişlerdi. Duruşları ve birbirlerine olan sevgileriyle izleyicileri mest eden çift kısa sürede gündem oldu. Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül ile anısını anlatması dikkat çekmiş daha sonra bunun alıntı olduğu ileri sürülmüştü. Herkesin çok konuştuğu bu olayı birde meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu tiye aldı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu O ses Türkiye

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu O ses Türkiye

Kadir DoğuluİLİŞKİLİ HABERKadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'ye damga vuran hikayesi çalıntı mı?

MESLEK TAŞI TİYE ALDI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Çok konuşulan ve sıkça gündeme gelen bu olayı birde oyuncu Uraz Kaygılaroğlu gündeme taşıdı. Kadir Doğulu ile aralarının tatsız olaylarla anılan Kaygılaroğlu, yaşanan hadise hakkında yorum yapması sosyal medyayı çalkaladı. Kendi hesabı üzerinden çok bilinen bir hikayeyi kendi hikayesiymiş gibi anlatması kullanıcılar tarafından yorum tufanına tutuldu. Yorum yapan kullanıcılardan biri "Kadir bunu görmesin" diyerek olayı tiye aldı.

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Buse Varol kızı Eliz'in söylediklerini duyunca kendini yerden yere attı!

Kızılcık Şerbeti'nde herkesi şoke eden ayrılık! Nursema ve Umut...

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nde herkesi şoke eden ayrılık! Nursema ve Umut...
Seda Sayan'dan bomba açıklama! ilk açıklamayı sevdiğini söyleyerek yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan bomba açıklama! ilk açıklamayı sevdiğini söyleyerek yaptı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0