Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ölümden döndü! Yeni yılı beraber geçiren çift...

Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde taşınarak beraberlik yaşamaya başlayan dizinin başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'den kötü haber geldi. Yeni yıla beraber giren çift adeta ölümden döndü.

Yer aldıkları Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa rolüyle yer alan Sıla Türkoğlu ile Fatih rolüyle yer alan Doğukan Güngör'ün dizi setinde başlayan arkadaşlıkları güzel ilerlemiş ve çift birliktelik yaşamaya başlamışlardı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni yılı beraber geçiren çift geçirdikleri kaza ile ölümden döndü. İşte o kazaya dair detaylar...

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör

Kızılcık ŞerbetiİLİŞKİLİ HABERKızılcık Şerbeti'nde herkesi şoke eden ayrılık! Nursema ve Umut...

ÖLÜMDEN DÖNDÜLER!

İddialara göre, yeni yılı birlikte Çeşme'de geçiren çift dönüşte büyük bir kaza atlattı. İstanbul'a dönmek üzere yola çıkan ikilinin geçirdikleri trafik kazasıyla adeta ölümden döndükleri söyleniyor. Doğukan Güngör'ün kullandığı araç oldukça büyük hasar alırken ikili kazadan şans eseri kaza bile almadan kurtuldu.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! "Bacaklarıma bakma yararım senin beynini"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0