Şafak Sezer'in yakın dostu Berdan Mardini'ye güveni sıfır: Survivor'dan ilk haftadan elenir!

Survivor 2023'ün kadrosunda yer alan Berdan Mardini, yarışma programına sayılı günler kala arkadaşlarının düzenlediği veda yemeğine katıldı. Survivor hakkında iddialı açıklamalarda bulunan Mardini'ye yakın dostu Şafak Sezer'in "İlk haftadan elenirsin" yorumunda bulunması herkesi kahkahaya boğdu.

Son dönemlerde 'tayt' giydiği pozlarıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düşen Berdan Mardini, yakın zamanda Survivor 2023 ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dominik'e gitmeye gün sayan Mardini, önceki gün Beşiktaş'ta arkadaşlarının düzenlediği veda yemeğine katıldı. 

Berdan Mardini

Berdan Mardini

"İNSANLARIN YANAR DÖNERLİ OLMALARI BENİ RAHATSIZ EDER"

Yemek esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mardini, Survivor yarışmasında herkesin bambaşka bir Berdan göreceğine dikkat çekerek "Beni orada ne açlık ne de zor şartlar zorlar. Tek rahatsız olacağın konu kulis ve dedikodular. Umarım öyle bir durum yaşanmaz. İnsanların yanar dönerli olmaları beni rahatsız edecek tek konu" ifadelerini kullandı. 

Berdan Mardini Survivor 2023

Berdan Mardini Survivor 2023

"BERDAN İLK HAFTADAN ELENİR"

Yemeğe katılan isimler arasında yer alan Şafak Sezer ise Berdan Mardini'nin Survivor'a gitmesi hakkında "Umarım finale kadar gidersin ama iddia ediyorum ki Berdan ilk haftadan elenir. Bir bakarsınız "Ben geldim keke diye gelir" yorumunda bulunca kahkaha tufanı yaşandı. Yakın arkadaşının yorumuna gülerek yanıt veren Mardini "Hodri meydan! Yüklenirsem finali yüzde 90 görürüm" şeklinde konuştu. 

Berdan Mardini ve Şafak Sezer

Berdan Mardini ve Şafak Sezer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hz. Bilal-i Habeşi'nin son ezanı Ferda Boz Güneri'nin şiirinde canlandı!

Afra Saraçoğlu'nun kazancı ortaya çıktı! Bölüm başı servet kazanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu'nun kazancı ortaya çıktı! Bölüm başı servet kazanıyor

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0