Aslı Hünel evinin kapılarını açtı! Avizesinin fiyatı dudak uçuklattı

Aslı Hünel sunuculuğunu yaptığı Gelin Evi programının 1000'inci bölümüne özel yayımlanan bölümde evinin kapılarını izleyicilere açtı. Yarışmacılar, 5 sene önce Savaş Yurtsever ile dünya evine giren Hünel'in evini karış karış gezdi. Kahverengi tonlarının hakim olduğu salonda yer alan servet değerinde avizenin fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Show TV ekranlarında yayımlanan ve büyük bir ilgi ile takip edilen yarışma programı Gelin Evi'nde bu sefer farklı bir bölüm yayımlandı. Haftanın beş günü gelinlerin evlerine konuk olan yarışmacılar ve programın sunucusu Aslı Hünel, 1000'inci bölüme özel sunucu Hünel'in evine konuk oldular. Evinin kapılarını yarışmacılar ve izleyicilere açan Hünel'in evini karış karış gezen gelinlerin ağzı salondaki avizenin fiyatını duyunca adeta açık kaldı.

Aslı Hünel Gelin Evi

Aslı Hünel Gelin Evi

Aslı Hünel yürüyen ev aldı! Servet değerindeki arabanın içinde yok yok İLİŞKİLİ HABERAslı Hünel yürüyen ev aldı! Servet değerindeki arabanın içinde yok yok

"85 BİN TL'LİK AVİZE"

Sadelikten yana olduğunu dile getiren Hünel'in salonundaki masaj koltuğu dikkat çekerken özel tasarım olduğu söylenen avizesi de dikkatlerden kaçmadı. 85 bin TL olduğu öğrenilen özel tasarım avizenin fiyatını duyan yarışmacıların adeta ağızları açık kaldı. Fiyatı duyunca baygınlık geçiren bir yarışmacının "85 bin TL mi? 850 TL dimi Aslı Hanım... 136 ay taksitle evime alabilirim, nereden aldınız?" sözleri ise çok konuşuldu.

Aslı Hüner evinin kapılarını açtığı o anlar:

YARIŞMACILAR İÇİN MANGAL ZİYAFETİ VERDİ

Evinde ağırlayacağı yarışmacılara yemek yapmayı da unutmayan Hünel, gelinler için mangal ziyafeti verdi. Yemek ikramı yapan ve evini gezdiren başarılı sunucunun giyinme odası da göz kamaştırdı.

Aslı Hünel

Aslı Hünel

Aslı Hünel Gelin Evi

Aslı Hünel Gelin Evi

Aslı Hünel giyinme odası

Aslı Hünel giyinme odası

Cem Karaca'nın NFT'si için son sözü istinaf söyledi: İzin yok!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Karaca'nın NFT'si için son sözü istinaf söyledi: İzin yok!
Kenan Doğulu da o akıma kapıldı! Eleştirilerin odağı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu da o akıma kapıldı! Eleştirilerin odağı oldu

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0