Pelin Karahan'dan annesine duygulandıran paylaşım! Anne-kızın benzerlikleri herkesi şaşırttı

Oyuncu Pelin Karahan'ın güzelliğiyle yıllara meydan okuyan annesi Nural Koçyiğit'in doğum gününü yaptığı paylaşımla kutladı. Annesinin yeni yaşını kutlayan Karahan'ın annesiyle benzerlikleri şaşırttı.

2 çocuk annesi Pelin Karahan son dönemde verdiği kilolarla en çok dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Kavak Yelleri dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve tanınan Karahan Instagram hesabından annesinin doğum gününü kutladı.

Güzel oyuncu annesi Nural Koçyiğit için sürpriz bir kutlama organize etti. Koçyiğit ile birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

"YAŞASIN 61"

Karahan, paylaşımında "Nice yaşların olsun canım annem. Yaşasın 61" ifadelerini kullandı.

BENZERLİKLERİ ŞOKE ETTİ!

Pelin karahan ve annesi

Pelin karahan ve annesi

Anne-kızın birbirlerine olan benzerlikleri dikkatlerden kaçmadı. Anne kızın çekilmiş oldukları bu kare birçok sosyal medya kullanıcı tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Selçuk Bayraktar eşi Sümeyye Erdoğan ile tanışma hikayesini anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Bayraktar eşi Sümeyye Erdoğan ile tanışma hikayesini anlattı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

PATATES 1 yıl önce

Pelin aralahanada annesi ya$ina geldimi ayni annesi gibi olcak.