Yıldız Tilbe düet müjdesini verdi! "KÖFN ile düet gelebilir"

O ses Türkiye'de KÖFN grubuyla düet yapan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe yeni bir düetin gelebileceği müjdesini verdi.

Dillere pelesenk olan şarkıları ve enteresan yaşam stiliyle dikkatleri sık sık üzerine çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye'nin yeni yıla özel programında jüri olarak yer almıştı. Son dönemin popüler müzik grubu KÖFN'ün "Bir Tek Ben Anlarım" adlı şarkısını sahnede grup ile birlikte seslendiren Tilbe, yeni bir düetin müjdesini verdi.

Yıldız Tilbe ve KÖFN

Yıldız Tilbe ve KÖFN

Murat Boz Yıldız TilbeİLİŞKİLİ HABERMurat Boz Yıldız Tilbe'yi dansa kaldırınca Tilbe peruğundan oldu...

"KÖFN İLE DÜET GELEBİLİR"

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir AVM'de objektiflere takılan Yıldız Tilbe, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kedisi için mama almaya geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı "Kedim için mama almaya gelmiştim. Yokmuş... Bir daha da gelmeyecekmiş bu mamalardan, üzüldüm" dedi. Tilbe, KÖFN grubu ile yaptığı düet için "Çok güzel oldu. Şarkı güzel ama..." ifadelerini kullandı. Basın mensuplarından gelen "KÖFN grubu ile başka bir projede düet olur mu?" sorusuna ise "İnşallah, konuşuyoruz zaten. Umarım yaparız." diyerek cevap verdi.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aynur Aydın'a tepkiler çığ gibi büyüyor! Sahnede sigara içen...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0