Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'ndan babası hakkında çarpıcı itiraf!

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile tiyatro oyuncusu Elvin Beşikçioğlu'u çiftinin kızı olan Derin Beşikçioğlu, babası hakkında yıllar sonra ilk kez bir itirafta bulundu.

Behzat Ç. dizisiyle adından sık sık söz ettiren Erdal Beşikçoğlu'nun 2001 yılında dünyaya gelen kızı Derin Beşikçioğlu, babası ve annesi Elvin Beşikçioğlu'nun yolundan gidiyor. Yaklaşık üç yıldır Fransa'da oyunculuk eğitimi alan Derin Beşikçioğlu, babası hakkında yıllar sonra ilk kez bir itirafta bulundu. Ünlü çocuğu olmanın zorluklarını anlatan Beşikçioğlu, zaman zaman babasının bir oyuncu olduğunu gizlediğini belirtti.

Derin Beşikçioğlu babası Erdal Beşikçioğlu hakkında ilk kez itiraf etti

Derin Beşikçioğlu babası Erdal Beşikçioğlu hakkında ilk kez itiraf etti

Erdal BeşikçioğluİLİŞKİLİ HABERErdal Beşikçioğlu'na kötü haber! Ünlü oyuncu kahroldu

BABAMA HASRET BÜYÜDÜM

Beşikçioğlu, "Arkadaşlarımın baban nasıl? diye sormasına uzun süre alışamadım. Ben senin babanı sormuyorum sen niye benim babamı soruyorsun? diyordum. Babamın ünlü olduğunu fark etmedim. Benim büyümeye başladığım dönem onun en popüler olmaya başladığı dönem denk geldi. Babamla bir hafta sonunu beraber geçirememek içimde ukde kaldı. Onu televizyonda görmek yetmiyordu. Bir pazar kahvaltısını dışarıda ailece yapamadık mesela. Babama hasret büyüdüm ama ben büyüdükçe o makas daraldı. Neyse ki en son onun yer aldığı bir işte beraber rol aldık." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aslı Hünel evinin kapılarını açtı! Servet değerindeki avizesinin fiyatı dudak uçuklattı

Kenan Doğulu da o akıma kapıldı! Eleştirilerin odağı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu da o akıma kapıldı! Eleştirilerin odağı oldu

BİR YORUM YAPIN 0