Ezo Sunal'dan yürek burkan Kemal Sunal paylaşımı!

Yeni yaşına giren Ezo Sunal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. 39 yaşına giren ünlü isim merhum babası Kemal Sunal ile ilk doğduğunda çekilmiş olduğu karesini yayınlayarak duygusal bir not düştü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güldür Güldür Show çocuk programıyla herkesin gönlünü kazanan Ezo Sunal doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu. 39 yaşına giren ünlü isim 23 yıl önce aramızdan ayrılan merhum babası usta sanatçı kemal Sunal ile ilgili bir gazete küpürü paylaştı. 

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM!

Sunal, Twitter hesabından bebekliğinde annesi Gül Sunal ve babası Kemal Sunal ile çekilmiş olduğu karesini paylaştı. Ezo Sunal bu karesine 'Bugün benim doğum günüm' notunu düştü. Yayınladığı karede 'Kemal Sunal'ın kızı oldu' başlığıyla verilmiş olan haber herkesi duygulandırdı. 

Ezo Sunal ve kemal sunal

Ezo Sunal ve kemal sunal

ALİ SUNAL'DAN VİDEOLU KUTLAMA!

Güldür Güldür programının sevilen sunucusu Ali Sunal, kardeşi Ezo Sunal'ın doğum gününü Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Sunal kardeşi Ezo'nun doğum gününü "İyi ki senin abinim" notuyla kutladı. 

Çocuklar için bir tehlike daha! Sünger Bob karakterleri bakın neyi temsil ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar için bir tehlike daha! Sünger Bob karakterleri bakın neyi temsil ediyor
Kısmetse Olur'un fenomen yarışmacısı Aybüke Çangal kimdir? Aybüke'nin eski hali...

İLİŞKİLİ HABER

Kısmetse Olur'un fenomen yarışmacısı Aybüke Çangal kimdir? Aybüke'nin eski hali...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0