İbrahim Büyükak derbi sonrasında özür diledi! "Oğlunun adını Aslan koymuş biri olarak..."

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin öncesinde son idmanı izleyen oyuncu İbrahim Büyükak, idmandan yaptığı paylaşımla büyük tepki toplamıştı. Eleştirilerin üzerine oyuncu derbi sonrasında özür paylaşımı yaptı. İşte o paylaşım...

Dün akşam oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin sonuçları etkisini hala gösteriyor. Galatasaray Futbol Takımı oynanan derbinin hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapmış, tesislerde yer alan oyuncu İbrahim Büyükak da antrenmanın yakın takipçiliğini yapmıştı. Takımın son antrenmanından bir kareyi "Son idman" notuyla sosyal medya hesabından paylaşan İbrahim Büyükak eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak

Oyuncu İbrahim BüyükakİLİŞKİLİ HABEROyuncu İbrahim Büyükak'ın oğluna ilk doğum günü kutlaması!

Galatasaray'lı taraftarlar, Büyükak'ın paylaşımında takımın oyuncularının yelekli ve yeleksiz olarak gözükmesinin ilk 11'in belli edeceğini söyleyerek tepki göstermişlerdi. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldıran oyuncu, özür paylaşımı yapmayı da ihmal etmedi.

İbrahim Büyükak Galatsaray paylaşımı

İbrahim Büyükak Galatsaray paylaşımı

"GALATASARAY'A ASLA ZARAR VERMEK İSTEMEM"

Paylaşımından dolayı yanlış anlaşıldığını düşünen oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Oğlunun adını dahi “Aslan” koymuş biri olarak, çocukluk aşkım Galatasaray’a asla zarar vermek istemem. Dün tamamen saf duygularla yaptığım paylaşım yüzünden inanın herkesten çok üzüldüm. Ama şükürler olsun ki bugün kazandık. Çok büyüksün Galatasaray" notunu düşerek bir özür paylaşımı yaptı.

İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cansel Elçin bornozuyla kayak şov yaptı! Kartalkaya'da...

Kenan İmirzalıoğlu ısrarlı soruların karşısında gerildi! "Şekerim düşünce..."

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu ısrarlı soruların karşısında gerildi! "Şekerim düşünce..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0