Survivor'a giden Ümit Erdim'den itiraf! 'Umarım ağlamam'

Acun Ilıca'nın nefessiz izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor bu sene de oyuncu kadrosuyla merak uyandırdı. Ilıca'nın tek tek açıkladığı isimler arasında son dönemlerin gözde babası Ümit Erdim de vardı. 2023 kadrosunda yer alan Ümit Erdim, Survivor hakkında itiraflarda bulundu.

2023 Ünlüler kadrosuna adını yazdıran oyuncu Ümit Erdim, Dominik Cumhuriyeti'ne gitmesine saatler kala Survivor hakkında itirafta bulundu. Geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuğu ile kameralara yansıyan Ümit Erdim Survivor hakkında itiraflarda bulundu.

Ümit Erdim

Ümit Erdim

"UMARIM AĞLAMAM"

Etiler Akmerkez'de ailesi ile birlikte kameralara yansıyan oyuncu Ümit Erdim, "Ailem konusunda çok duygusalım. Umarım orada kendimi tutarımda ağlamam. Onun dışında yemek konusunda sıkıntı yaşamayacak tek kişiyimdir her halde. Eski halimi hatırlayın malum midemi aldırdım, istesem de çok bir şey yiyemiyorum." ifadelerini kullandı.

Ümit Erdim ve ailesi

Ümit Erdim ve ailesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan İmirzalıoğlu ısrarlı soruların karşısında gerildi! "Şekerim düşünce..."

Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin resmen eridi!

İLİŞKİLİ HABER

Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin resmen eridi!
Ömer dizisi ilk bölümüyle ekranlara damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Ömer dizisi ilk bölümüyle ekranlara damga vurdu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0