Jeremmy Renner'den duygulandıran paylaşım! Marvel'in Hawkeye'si kar küreme aracının...

Efsane seri Marvel'da Hawkeye rolüyle yer alan ünlü oyuncu Jeremmy Renner'den geçtiğimiz günlerde sevenlerini üzen bir haber gelmişti. Kaza geçiren ve ağır yaralanan ünlü oyuncudan duygulandıran paylaşım geldi.

Marvel film serisinde oynadığı süper kahraman 'Hawkeye' rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Jeremmy Renner, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirmişti. Kar küreme aracının altında kalarak ağır yaralanan oyuncu künt göğüs travması geçirmiş, yeni yaşına hastanede girmişti. Ünlü oyuncudan kaza sonrası duygulandıran bir paylaşım geldi.

Jeremy Renner

Jeremy Renner

Kar küreme aracının altında kalmıştı! Jeremy RennerİLİŞKİLİ HABERKar küreme aracının altında kalmıştı! Jeremy Renner'dan ilk açıklama geldi

"DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM"

Kazadan sonra hastaneye kaldırılan ve uzun bir tedavi sürecine başlayan ünlü oyuncu, hasta yatağından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Sağlık ekiplerine teşekkür eden ünlü oyuncu paylaşımında "Bu yolculuğa başladıkları için ünlü tıbbi yoğun bakım ekibine teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Olay yerinde uyuyakalan şüpheli! Soruşturma sürüyor...

Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! "Bir ayda 3 kez..."

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! "Bir ayda 3 kez..."
Hakan Ural'dan kızlarıyla paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan kızlarıyla paylaşım!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0