Metin Şentürk 'Genç Bakış Açısı Programı' çerçevesinde öğrencilerle buluştu

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca düzenlenen "Genç Bakış Açısı Programı" çerçevesinde GSB Denizli yurtlarında kalan öğrencilerle buluştu.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, Denizli Gençlik ve Spor Bakanlığının "Genç Bakış Açısı Programı" ile Denizli'deki GSB yurtlarında kalan üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Pamukkale Yurdu Konferans Salonu'nda düzenlenen programda öğrencilerle söyleşi yapan Şentürk, yaşadığı zorluklar karşısında hayat tecrübelerini gençlerle paylaştı. Şarkılarıyla kulakların pasını silen Şentürk, gençlerin kendisi hakkında merak ettiği soruları yanıtladı. Ayrıca sanatçı, öğrencileri sahneye çağırarak onlarla birlikte şarkılar da söyledi.

Salonu tıklım tıklım dolduran gençler unutulmaz bir gece yaşadı.

Metin Şentürk Denizlide gençlerle buluştu

Metin Şentürk Denizlide gençlerle buluştu

BAKAN KASAPOĞLU TELEFONLA BAĞLANDI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu telefonla bağlantısıyla programa katıldı. Gençlere seslenen Bakan Kasapoğlu, "Genç arkadaşlarımı gönülden selamlıyorum. Sizlerin mutluluğu için tüm gücümüzle çalışacağız ve sizleri geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Hepinizin yeni yılını kutluyorum ve başarılar diliyorum." dedi.

Metin Şentürk

Metin Şentürk

Programın ev sahibi Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Metin Şentürk'ü gençlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Bu tür programlarla gençlerimizin eğitimine, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz." dedi. Gençlik Merkezi üyesi bir genç tarafından geri dönüşüm malzemelerinden yapılan Metin Şentürk'ün portresi sanatçıya hediye edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan İmirzalıoğlu ısrarlı soruların karşısında gerildi! "Şekerim düşünce..."

BİR YORUM YAPIN 0