CZN Burak'tan bir şube daha! Dubai'de ikinci şubesini açtı

CZN Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir restoran zincirlerine bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz aylarda Dubai'de şube açan Özdemir, şehirdeki şubesine bir yenisini ekledi.

Sosyal medyada paylaştığı videolar ve yaptığı yardımlarla adından sık sık bahsettirmeyi başaran ünlü restoran zinciri sahibi Burak Özdemir, yurtdışındaki restoran zincirlerini genişletiyor. CZN Burak lakabıyla tanınan Özdemir, yurtdışındaki restoranlarıyla büyük ilgi görüyor ve Türkiye'nin dünya çapında tanıtılmasında büyük rol oynayan isimler arasında yer alıyor.

Burak Özdemir

Burak Özdemir

CZN Burak Fatma teyzeyi ziyaret etti! Burak ÖzdemirİLİŞKİLİ HABERCZN Burak Fatma teyzeyi ziyaret etti! Burak Özdemir'den yürekleri ısıtan davranış...

İlk başlarda sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla sık sık gündeme gelen CZN Burak'ın ünü Türkiye'yi aştı. Sanat camiasından, futbol dünyasına kadar dünya çapında tanınan birçok ünlü ismi restoranlarında ağırlayan Burak Özdemir son olarak Dubai'de bir şube açmış ve büyük ilgi görmüştü. Restoran zincirlerine bir yenisini ekleyen Özdemir, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde yeni bir şube daha açtı.

Czn Burak Dubai şubesi

Czn Burak Dubai şubesi

Czn Burak yeni şube açtı

Czn Burak yeni şube açtı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Milyonlarca insanın tanıdığı ressam Bob Ross'un resimlerindeki gizem görenleri şaşırttı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den hayran bırakan fotoğraf! Birlikte en doğal halleriyle...

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den hayran bırakan fotoğraf! Birlikte en doğal halleriyle...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Yağız gökay 1 yıl önce

alkışlar aslanım sana...yolun hep açık olsun