Farah Zeynep Abdullah yeni projede "Bihter" rolünde! Haberi sosyal medya hesabından paylaştı..

Yayınlandığı döneme damgasını vuran efsane dizi Aşk-ı Memnu'dan hayranlarını sevendiren haber geldi. Büyülü hikayesiyle herkesi ekrana kilitleyen dizi, filme dönüştürülüyor. Filmde "Bihter" rolünü oynayacak oyuncu belli oldu. İşte o isim...

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu, 2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluşmuştu. Yayınlandığı dönemde reytingleri alt üst eden diziden yeni bir haber geldi. 1900'lerin büyülü atmosferini anlatan eser film oluyor.

Aşkı Memnu

Aşkı Memnu

Beren Saat ve Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERBeren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması!

"BİHTER" FİLMİNİN BAŞROLÜ BELLİ OLDU

Oyuncu kadrosunda Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Zerrin Tekindor, Hazal Kaya gibi usta ve başarılı isimlerin yer aldığı dizide, herkesin hafızasında yer edinmiş Bihter rolünü başarılı oyuncu Beren Saat üstlenmişti. Herkesin büyük hayranlıkla izlediği dizinin efsane karakteri "Bihter"in film çekimleri için ise Farah Zeynep Abdullah'a teklif götürüldü.

Farah Zeynep Abdullah ve Beren Saat

Farah Zeynep Abdullah ve Beren Saat

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yer aldığı birçok projedeki başarısı ve en son yer aldığı Bergen filmiyle adından sık sık bahsettiren oyuncu Farah Zeynep Abdullah "Bihter" projesinde başrol olarak yer alacak.

Farah Zeynep Abdullah Bihter rolü

Farah Zeynep Abdullah Bihter rolü

DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK

Filmin yapımcılığını TAFF Pictures üstlenirken senaryosunu Merve Göntem yazdı. Cast görüşmelerine devam edilen film dijital platformda yayınlanacak.

Farah Zeynep Abdullah

Farah Zeynep Abdullah

Oyuncu yeni projede yer alacağı haberini sosyal medya hesabından "Bihter" yazarak takipçileriyle paylaştı.

Farah Zeynep Abdullah Bihter paylaşımı

Farah Zeynep Abdullah Bihter paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çaycı Hüseyin öldü haberlerine isyan etti!

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0