Burhan Çaçan, son yolculuğuna uğurlandı! Burhan Çaçan neden öldü?

62 yaşında Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Burhan Çaçan, son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın cenaze törenine siyaset ve sanat camiasından isimler katıldı.

Şarkıcılık ve oyunculuk meslekleriyle tanınan Burhan Çaçan, Sefa Geldin, Ben Yarime Neler Alayım, İpek Mendil, Memik Oğlan, Ayaz Geceler, Yağ Yağmur ve Vurun Dalgalar isimli albümleri ile müzik dünyasında yer edinmiştir.  Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan ünlü türkücü Burhan Çaçan, eve döndükten sonra kalp krizi geçirdi.

Burhan Çaçan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

BURHAN ÇAÇAN TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ!

Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Çaçan'ın bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Öte yandan Burhan Çaçan'ın 62 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi.

BURHAN ÇAÇAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Dün İstanbul Bakırköy'deki evinde hayatını kaybeden sanatçı Burhan Çaçan, son yolculuğuna uğurlandı.Yoğun kalabalığın oluştuğu cenaze töreninde Çaçan'ın oğulları Kutsal Çaçan ve Furkan Çaçan babaları için son görevi yerine getirirken duygu dolu anlar yaşadı. Sanatçının cenazesi, Fatih Camisi'nde öğle vaktini müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Taziyeleri sanatçının eşi Yasemin Çaçan ile oğulları Furkan ve Kutsal Çaçan'ın kabul ettiği törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile sanatçılar Selami Şahin, Nuri Alço, Aydın Aydın, Ferman Toprak ve Ahmet Selçuk İlkan katıldı.

Gülben Ergen'den kurye piyaniste büyük jest!

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen'den kurye piyaniste büyük jest!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0