Solmaz Çiros'dan dolandırıcılık skandalı! Fenomen gelin adayını menajeri şikayet etti

Bir dönem evlilik programına çıkan ve tanınmaya başlayan Solmaz Çiros hakkında dolandırıcılık suçundan soruşturma başlatıldı. Büyük bir skandala imza atan Çiros'u ise menajeri Selçuk Büyükçukurlu şikayet etti.

Evlilik programından sonra şarkıcılıkla uğraşan ve Seda Sayan'ın klibinde oryantal olarak yer alan Solmaz Çiros, hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla magazin gündemine düştü. Çiros'un menajeri Selçuk Büyükçukurlu, dolandırıldığı iddialarıyla suç duyurusunda bulundu.

BAHANELERLE KONSERLERİ İPTAL ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Solmaz Çiros iş çalışmalarında menajer Selçuk Büyükçukurlu ile şarkıcıya klip çekimlerinde destek olması için anlaştı. Karşılığında konser vermesi talep edilen Çiros, kazanacağı para ile borcunu ödeyecekti ancak iddiaya göre böyle olmadı. Menajer, klip çekimlerini tamamladıktan sonra Çiros için konser takvimi hazırladı. Yurt içi ve Yurt dışında konserleri bulunan şarkıcı ise çeşitli bahaneler üreterek konserleri iptal etmeye başladı.

İHBAR SONRASI SORUŞTURMA BAŞLADI

Yaşanan bu olaylardan sonra menajer Selçuk Büyükçukurlu, yaptığı harcamaları ödeyemez hale geldi. Zor durumda olduğunu belirten Çiros, hakkında başlatılan icra takiplerinden kurtulmak için menajerinden 30 bin TL borç istediği ve geri alamadığı ileri sürüldü. Uzun bir süre şarkıcıya ulaşamayan menajer, Çiros hakkında akıl almaz olaylarla karşılaştı. ddiaya göre; konser için yurt dışına çıkan Çiros, kaldığı oteldeki değerli eşyaları alıp oteli zarara uğrattığı bildirildi. Büyükçukurlu yaşananların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. İhbar üzerine olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Telefon satın almak istedi hayatının şokunu yaşadı! İnternetten Iphone 13 Pro Max alan...​

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0