Muharrem Can İncir ünlü piyanist Gülsin Onay'dan ders aldı! Piyano çalan kurye olarak...

Son zamanların en çok konuşulan videoları arasında yer alan, bir kuryenin piyano çaldığı görüntüler sosyal medyada viral oldu. Sosyal medyada hala etkileri süren o görüntüleri gören ünlü piyanist Gülsin Onay, 19 yaşındaki kuryeyi sahnesine davet etmişti. Onay şimdi de 19 yaşındaki genç ile fotoğrafını paylaşarak güzel haberi verdi. Piyano çalan kurye olarak bilinen Muharrem Can İncir, Gülsin Onay'dan ders aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Özel bir restoran ve market şirketinde motosikletli kuryelik yapan 19 yaşındaki Muharrem Can İncir'in videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Beyoğlu'nda sipariş götürdüğü bir otelde bulunan piyanoyu gören ve çalmak için izin isteyen Muharrem Can'ın performansı herkesi etkilemişti. Kısa süre içerisinde büyük bir tanınırlık elde eden 19 yaşındaki genç, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'ın sahnesinde piyano çalmıştı.

 Piyona çalan kurye Muharrem Can İncir ve ünlü piyanist Gülsin Onay

Piyona çalan kurye Muharrem Can İncir ve ünlü piyanist Gülsin Onay

Bir sipariş ile hayatı değişti! Piyano çalan kurye Dünyaca ünlü piyanistin konserinde...İLİŞKİLİ HABERBir sipariş ile hayatı değişti! Piyano çalan kurye Dünyaca ünlü piyanistin konserinde...

19 yaşındaki Muharrem İncir'in, Gülsin Onay'ın sahnesinde piyano çaldığı o anlar:

GÜLSİN ONAY GÜZEL HABERİ VERDİ

Geçtiğimiz akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşen konserde Gülin Onay, 19 yaşındaki Muharrem Can'ı sahnesine davet etmişti. Yiruma'nın 'River Flows in You' adlı eserini çalan İncir seyircilerden büyük alkış almıştı. Onay şimdi de 19 yaşındaki Muharrem Can ile fotoğrafını paylaşarak güzel haberi verdi. İncir'e destek olduğunu belirten ünlü piyanist, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Can ile ilk dersimizi yaptık.. Çok yetenekli, büyük bir piyano aşığı.. Akıllı ve müzik algısı çok iyi.. Çok mutlu oldum, yolu açık olsun.." ifadelerine yer verdi.

Can İncir ve Gülsin Onay

Can İncir ve Gülsin Onay

Gülben Ergen'den kurye piyaniste büyük jest!

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen'den kurye piyaniste büyük jest!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0