Arka Sokaklar dizisi hakkında kötü haber geldi! Herkes yayınlanacak sanıyordu ama...

Uzun soluklu diziler arasına adını yazdıracak Arka Sokaklar dizisi bir süre önce çekimlere ara vermişti. Dizi hakkında kötü haber geldi. Herkesin yayınlanmasını merakla beklediği dizi, yapım şirketi tarafından şaşırtan açıklama ile gündeme geldi.

Erler film imzalı Arka Sokaklar, 2006 tarihinden beri heyecanla izleyiciler tarafından takip edilmekte. Zaman zaman güldüren zaman zaman da hüzünlendiren dizi, 17 yıldır kesintisiz devam etmektedir. Yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle bir süre çekimlere ara verilmişti. Merakla yeni bölümlerin yayınlanmasını bekleyen izleyicileri üzen haber Yapım şirketi Erler Film tarafından oyunculara duyuruldu.

YENİ İŞ TEKLİFLERİNİ DEĞERLENDİRİN

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, geçtiğimiz günlerde 45 gün ara vermişti. İnanoğlu'nun sağlık sorunlarının tekrar nüksetmesinden dolayı yapım şirketi Erler Film, bekleme süresi uzadığı için oyunculara gelecek yeni iş tekliflerini değerlendirmelerini önerdi. Film hakkında bir final kararı alınmadığı, dizinin tekrardan yayın hayatına devam ettiği zaman da müsait olan oyuncularla yola devam edileceği belirtildi.

İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kerem Bürsin'den ukulele performansı

Burhan Çaçan'a büyük iftira! PKK sempatizanlarına tokat niteliğinde yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Burhan Çaçan'a büyük iftira! PKK sempatizanlarına tokat niteliğinde yanıt
Gülben Ergen'in paylaşımı dikkat çekti! 'Bana onlardan geçmiş'

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen'in paylaşımı dikkat çekti! 'Bana onlardan geçmiş'
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0