Tuğba Ekinci hakaretlere savaş açtı! Affetmek için 12 bin lira istiyor

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından kendisine hakaret eden kişileri avukatı aracılığıyla şikayet etti. Hakaret suçunun uzlaşma kapsamında kaldığını öğrenen Ekinci, 12 bin lira karşılığında şikayetini geri çekti.

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Gündelik yaşantısından karelerini hayranlarının beğenisine sunan ünlü şarkıcı, güzel yorumlar kadar hakaret boyuna ulaşan eleştirilere de maruz kalıyor. Sosyal medya hesabından kendisine yapılan hakaretlere karşı sessizliğini bozan Ekinci, ilk olarak şahsına hakaret eden kişileri tespit etti ve soluğu mahkemede aldı. 

Tuğba Ekinci

Tuğba Ekinci

UZLAŞMAK İÇİN 12 BİN LİRA İSTİYOR!

Avukatı aracılığıyla şikayette bulunan Ekinci'nin talebi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. "Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında savcılık konunun uzlaşma kapsamında olduğunu ifade etti. Bunun üzerine uzlaştırma bürosunca dosya bir uzlaştırmacıya iletildi. Ünlü şarkıcı şüphelilerle uzlaşmak ve dosyanın kapanması için 12 bin lira talep etti. Şüphelerinin bir kısmı ünlü şarkıcının uzlaşı şartı olan 12 bin lirayı ödemeyi kabul ederken, bir kısmının da 12 bin liralık uzlaşma teklifini kabul etmeyip hakkındaki soruşturmaların devam ettiği öğrenildi.

Tuğba Ekinciden hakaret açıklaması

Tuğba Ekinciden hakaret açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kerem Bürsin'den ukulele performansı

Sefo büyüdüğü mahallenin okulunda konser verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Sefo büyüdüğü mahallenin okulunda konser verdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Harun 1 yıl önce

Paran varsa hakaret de edebilirsin yasaları da çiğneyebilirsin! Adalet devletin temelidir nerede? Adalet olmayan yerde huzur olur mu?