İki kanser türüne birden yakalanan Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu! Sağlık durumu...

Survivor 2022'de yarışan ünlü isim Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber geldi. 48 yaşında olan Karadere, iki kanser türüyle mücadele eden ünlü isim gözyaşlarına boğuldu. İşte sağlık durumuyla ilgili detaylar...

Geçtiğimiz sene yayınlanan Survivor 2022 yarışmasına katılan Nagihan Karadere'den kötü haber gelmişti. Kansere yakalandığı öğrenilen Karadere'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

NAGİHAN KARADERE

NAGİHAN KARADERE

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Karadere, katıldığı canlı yayında Survivor sürecinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. Göğüs ve rahim kanseriyle mücadele eden Karadere, sağlık durumuyla ilgili "Survivor'dan dönünce bağışıklık sistemim çöktü. 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım. Her yerimde zona çıktı. Ben üzüntüden ve düşürdüğüm böbrek taşından olduğunu düşünürken kanseri öğrendim. Rahim ve göğüs kanserinin de başındayım. Yurt dışında getirilen geliştirilmiş ilaçlar kullanıyorum. Sporcu olduğum için vücudumdaki en ufak sorunun ne olduğunu görüp anlayabiliyorum. Kendimdeki sıkıntıları fark edince hemen doktoruma gittim. Survivor'da steril olmayan bir ortamdan geldim. Hastalığımın konuşulduğu gibi Survivor'la hiçbir alakası yok" dedi.

RAHİM VE GÖĞÜS KANSERİNE YAKALANDI!

Tedavi sürecinin başladığını belirten Karadere, iki kanser türüne yakalandığını ifade ederek "İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledeceğim inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama" diye konuşmuştu.

Nagihan Karadere kanser

Nagihan Karadere kanser

NE OLMUŞTU!

Acun Ilıcalı, 'Survivor Panorama' programında "Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim" dedi. Bu açıklamaya çok üzüldüğünü belirten 48 yaşındaki Nagihan Karadere Bilal Özcan'a şu açıklamayı yaptı.

"1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin" 

SOSYAL MEDYA AÇIKLAMA YAPTI!

Karadere, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli takipçilerim, değerli dostlarım, sizleri ne kadar çok sevdiğimi ve bir o kadar da çok sevildiğimi bana bir kez daha gösterdiğiniz için teşekkür ederim. O kadar duygulu ve mutluyum ki...

Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bana tekrar tekrar gösterdiniz ve her zaman koşulsuz şartsız yanımda oldunuz. Hepinize minnettarım, iyi ki varsınız. İyi ki...

Sağlığım için beni arayan, soran, mesajlar yağdıran herkese sonsuz teşekkürler. Ben çok iyiyim, sizlerin sevgisi ile de çok daha hızlı iyileşeceğim.

Tedavi sürecimle ilgili olarak buradan sizi bilgilendireceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim, sevgiyle kalın."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Önce minibüs çarptı sonra...

Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Önce minibüs çarptı sonra...

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Önce minibüs çarptı sonra...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

kasım ocak 1 yıl önce

RABBİM C.C. tüm hastalara acil şifalar versin.

Toplam 9 beğeni