Vedat Milor'dan sitem dolu sözler! Yıllar sonra açıkladı

Ünlü yemek eleştirmeni ve gurme Vedat Milor, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 67 yaşındaki ünlü gurme, konuşmasıyla gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü gurme ve yazar Vedat Milor ‘Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?’ ya da ‘Balığa limon sıkılır mı, sıkılmaz mı?’ değil! gibi sorularla tanınıyordu. Milor, bu defa son yaptığı açıklamayla gündem oldu.

Vedat Milor

Vedat Milor

ÜNLÜ GURMEDEN SİTEM DOLU SÖZLER!

Milor, "1990 senesinde ABD’de doktora yaptım. Doktora tezim, en iyi tez ödülünü aldı. Bir Türk öğrencinin en iyi tezi yazması Türkiye’de hiç ilgi çekmedi. Ama bugün ‘menemen soğanlı mı olur?’ diye anket yapıyorum, 500 bin kişi katılıyor." diyerek yıllar sonra sitemini dile getirdi. İşte Vedat Milor'un TRT 2'de yapmış olduğu açıklamada bazı kesitler:

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

sonradangurmeyim 1 yıl önce

menemen soğanlı olur

Ali 1 yıl önce

Doguştan mı gurme sonradan mı gurme.